Minna Järvensalo on nimitetty Faros & Com Oy:n toimitusjohtajaksi

Minna Järvensalo on nimitetty Faros & Com Oy:n toimitusjohtajaksi

2019-08-14T13:13:54+00:0014.8.2019|

Faros & Com Oy on nimittänyt varanotaari Minna Järvensalon toimitusjohtajakseen 1.7.2019 alkaen. Järvensalolla on vahvaa ja monipuolista kokemusta eri toimialojen hr-tehtävistä. Ennen Faros & Comia Järvensalo on toiminut nopeasti kasvavien ja kehittyvien yritysten henkilöstöjohtamisen tehtävissä. Muutos, liiketoiminnan ja osaamisen strateginen kehittäminen ovat hänen vahvaa osaamisaluettaan.

Koko yhtiön puolesta toivotan Minnalle onnea ja menestystä uudessa tehtävässään, toteaa managing partner Jouko Tuominen.

Uskon vahvasti Faros & Comin ihmisiin ja heidän osaamiseensa. Tämän lisäksi Faros & Comin palvelutarjooma on ainutlaatuinen ja yritys on mitä parhain kumppani asiakkailleen, joilla strategisen liiketoiminnan kehittämisen ja sitä vastaavan osaamisen kehittämisen tarpeita. Otan nöyrän innokkaana minulle tarjoutuneen mahdollisuuden vastaan ja lähden kehittämään Faros & Comin toimintaa edelleen yhdessä muun johdon kanssa. Meillä on erinomaiset näkymät ja mahdollisuudet edessä, toteaa Järvensalo.

Tutustu Minnaan tarkemmin:

Minnan LinkedIn -profiili ja Minnan esittely Faros & Comin sivuilla

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Minna Järvensalo, 040 534 9434, minna.jarvensalo@faroscom.com

Managing partner Jouko Tuominen, 0400 410448,  jouko.tuominen@faroscom.com