Lectora voitti EdTech Breakthrougn ’Course Authoring Solution of the Year’ -kategorian 2019

Lectora voitti EdTech Breakthrougn ’Course Authoring Solution of the Year’ -kategorian 2019

2019-09-09T08:48:31+00:00

EdTech Breakthrough nimesi Lectoran vuoden 2019 ‘Course Authoring Solution of the Year’ -palkinnon voittajaksi. EdTech Breakthrough palkitsee koulutusteknologia-alan parhaita yrityksiä, tuotteita ja palveluita. Vuonna 2019 ehdokkaita eri palkintokategorioihin nimettiin yli 1500 12 eri maasta.

Trivantis’ Lectora platform features incredibly deep functionality and flexibility that is built on two decades of experience and pioneering development in the field of educational technology, Trivantis and its entire suite of solutions have also made immersive e-learning technologies accessible to a wide variety of educational institutions. The Company is a true industry leader that we are thrilled to recognize it in our 2019 EdTech Breakthrough Awards program. – James Johnson, Managing Director, EdTech Breakthrough

EdTech Breakthrough Award

 

Lectora Inspiren avulla rakennat mielenkiintoiset verkkokurssit, nauhoitat ja editoit videot koulutuskäyttöön, käsittelet kuvat ja luot pelejä valmiisiin pohjiin, helposti ja ilman ohjelmointitaitoja.

Olemme Trivantiksen kumppani ja Lectoran virallinen jälleenmyyjä Suomessa – meiltä saat ohjelmiston koulutukset ja tukipalvelut omalla äidinkielelläsi. Lue tarjoamistamme palveluista lisää täältä.

Faros & Com onnittelee Trivantista hienosta saavutuksesta!