Faros & Com ja kauppakamari tiivistävät yhteistyötä

Faros & Com ja kauppakamari tiivistävät yhteistyötä

2019-10-25T08:46:53+00:0024.10.2019|

Helsingin seudun kauppakamari ja Faros & Com vahvistavat organisaatioiden osaamista tiiviissä yhteistyössä!

Kauppakamarilta saat opetusvideoita mm. työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä ja työelämätaidoista ja Faros & Comilta saat digitaalisen oppimisympäristön, jolla luot ryhtiä organisaatiosi osaamisen kehittämiseen. Tutustu tarkemmin kauppakamarin opetusvideoihin täällä ja Faros & Comin digitaaliseen oppimisympäristöön täällä.

Mitä saat, kun yhdistät nämä kaksi?

Näyttävän, selkeän ja pedagogisesti suunnitellun oppimisympäristön, joka sisältää yli 200 videota työelämän eri aiheista. Tämän helpompaa tapaa digitalisoida osaamisen kehittämistä ei olekaan! Henkilöstösi voi kehittää osaamistaan huippuasiantuntijoiden opastamana missä ja milloin vain.

Voit hankkia organisaatiosi käyttöön joko kokonaan oman digitaalisen oppimisympäristön tai yhden työtilan, johon voit tuoda videoiden lisäksi esimerkiksi oman perehdytysmateriaalinne tai vaikkapa Tietoturva-koulutuskokonaisuuden.

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä!

Reeta Pölönen
Reeta PölönenAvainasiakaspäällikkö
reeta.polonen@faroscom.com
050 506 8088
Faros & Com Oy
Takkatie 1, 00370 Helsinki
Antti Hietaranta
Antti HietarantaMyyntipäällikkö, Digitaaliset palvelut
antti.hietaranta@chamber.fi
040 922 1444
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12, 00100 Helsinki