Mitä opimme vuodesta 2019 ja millä mielellä vuoteen 2020?

2020-06-11T12:34:47+00:00

Faros & Comilla oli aivan erityinen vuosi 2019. Erityiseksi sen tekee se, että meillä oli runsaasti oppimisen mahdollisuuksia, mutta myös onnistumisia ja sitä kautta mahdollisuus kehittyä työyhteisönä sekä asiakkaidemme kumppanina vieläkin paremmaksi. Taaksepäin katsottuna annan meille kiitettävän arvosanan siitä, miten onnistuimme kirkastamaan yhteiset vahvuutemme ja saimme entistä selvemmän kuvan siitä, miten olemme Yhdessä Enemmän!

Uskomme itseemme ja mikä on uskoessa – saimme vuoden 2019 aikana yli 30 täysin uutta asiakasta!

Mitä oppia tästä siis vuodelle 2020?

Pidämme kiinni hyvästä työyhteisöstämme; kun me voimme hyvin ja toimimme toisiamme arvostaen ja tukien, pystymme parhaalla mahdollisella tavalla auttamaan asiakkaitamme. Kuuntelemme mitä meille kerrotaan ja annamme asiakkaidemme käyttöön kaiken mahdollisen osaamisen mitä meillä on. Kaikki toimenpiteet suunnitellaan edelleen juuri kyseisen asiakkaan tarpeen mukaan. Ja mikä parasta – oman henkilöstömme voimin. Osaaminen löytyy meiltä sisältä.

Mitä erityistä tapahtuu vuonna 2020?

Vuonna 2020 tapahtuu varmasti paljon erityisen hienoja asioita. Kehitämme edelleen mm. teknologiatiimimme tekemistä sisäisesti ja tulemme päivittämään alustaversioitamme. Pidämme itseämme kaiken aikaa ajan tasalla uusista virtauksista ja suunnista. Olemme jatkuvasti ajan hermolla ja tulemme järjestämään jo tutuksi tulleen verkostotapaamisemme, jossa kokoamme yhteen eri yritysten asiantuntijoita verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksiaan digitaalisesta osaamisen kehittämisestä. Tulemme varmasti myös itse esittelemään päivässä jälleen jotain uutta ja innostavaa! Kokemustemme mukaan nämä tilaisuudet täyttyvät hetkessä, joten olethan kuulolla, jotta mahdut varmasti mukaan.

Tulemme myös tämän vuoden aikana lisäämään oman videotuottajamme työstämiä asiakasreferenssitarinoita nettisivuillemme. Nöyrästi kiittäen olemme saaneet vastaanottaa sydäntälämmittäviä palautteita. Lämmin kiitos teille, jotka olette lähteneet työstämään näitä kanssamme.

Kuulostaa ehkä siltä, että olemme täysin varmoja siitä, että toimimme asiakkaidemme näkökulmasta oikein? Suhtaudumme tulevaan nöyrästi ja asiakkaitamme jatkuvasti kuunnellen. Siksi aloitammekin tämän vuoden tekemällä jälleen tiukan asiakastyytyväisyyskyselyn viime vuoden asiakkaillemme. Haluamme aidosti ymmärtää, että olemme tulkinneet vuoden 2019 oikein ja myös rehellisesti katsoa peiliin, jos jotain oikaistavaa löytyy. Jos siis saat soiton Trustmarylta, annathan suoraa palautetta, arvostamme sitä äärettömästi! Se auttaa meitä parantamaan toimintaamme edelleen, jotta voimme olla mahdollisimman paljon Yhdessä Enemmän myös sinun kanssasi.

Onnistumisia vuodelle 2020 – Yhdessä Enemmän!

Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja mahdollistamme jatkuvaa oppimista organisaatioissa monipuolisten menetelmien ja digitaalisten välineiden avulla. Tavoitteesi on meille tärkeä ja siksi tarjoamamme palveluratkaisu suunnitellaan aina juuri sinun tavoitettasi tukevaksi.

Jokaisella on oikeus menestyä työssään, ja osaajat varmistavat yrityksen menestyksen.


Minna Järvensalo

Minna Järvensalo
Toimitusjohtaja

Minna on mukana Faros & Comin innostavassa ja osaavassa työyhteisössä kehittämässä asiakkaiden liiketoimintaa osaamisen kehittämisen monipuolisin ja vaikuttavin keinoin. Jokaisella on oikeus menestyä työssään!