Valmenna kustannustehokkaasti valmiilla verkkokursseilla

Valmenna kustannustehokkaasti valmiilla verkkokursseilla

2020-02-14T09:53:30+00:0014.2.2020|

Osaamisen kehittäminen on aina ajankohtaista. Valitse valmiiden verkkokurssiemme joukosta juuri teidän tarpeisiinne sopivat kurssit ja kehitä henkilöstösi osaamista kustannustehokkaasti!

Valmiskurssiemme joukosta löytyy koulutuksia yleisimpiin työtä tehostaviin taitoihin. Panostamme verkkokursseillamme erityisesti tekemisen kautta oppimiseen ja näin verkkokurssimme sisältävät paljon käytännön harjoituksia. Verkkokurssit on tehty valmiiksi oppimisalustojen standardien mukaan ja ovat sellaisenaan suoraan lisättävissä oppimisympäristöön.

Jos valmiiden verkkokurssiemme joukosta ei löydy tarpeitanne vastaavaa kurssia, teemme sellaisen mielellämme aiheesta riippumatta. Katso täältä miten!

Kursit räätälöidään asiakaskohtaisesti mm. logon ja tehtävien osalta. Tällä varmistetaan, että tehtävät varmasti puhuttelevat juuri teidän henkilöstöänne ja kattavat teille tärkeimmät aihealueet.

Osa kursseista löytyy myös englanninkielisenä. Mikäli kaipaat koulutusta jollain toisella kielellä, ota meihin yhteyttä!

Katso tarkemmat kuvaukset ja ota yhteyttä

Teemme yhteistyötä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa ja tarjoamme sopimushintaan myös KoulutusOnline-palvelun avulla yli 200 koulutusvideota. Lue lisää täältä.