Kiitämme Suomen Hiusyrittäjät ry:tä kunnianosoituksesta ja erinomaisesti järjestetystä Hiukset ja kauneus -risteilystä

Kiitämme Suomen Hiusyrittäjät ry:tä kunnianosoituksesta ja erinomaisesti järjestetystä Hiukset ja kauneus -risteilystä

2020-03-03T14:45:05+00:003.3.2020|

Osallistuimme helmikuussa yhdessä Rastor-instituutin kanssa Suomen Hiusyrittäjät ry:n järjestämälle Hiukset ja kauneus -messuristeilylle, jossa esittelimme hiusalalle suunnattua merkonomikoulutusta. Kiitos Suomen Hiusyrittäjät ry erinomaisesti järjestetystä risteilystä ja yhteistyömme muistamisesta diplomilla!

Hiusristeily

Rastor-instituutin kanssa yhteistyössä kehitettyä liiketoiminnan koulutusohjelmaamme on toteutettu vuodesta 2012. Tähän mennessä koulutusryhmiä on käynnistetty jo 30 kymmenellä eri paikkakunnalla eri puolilla Suomea ja merkonomiksi on valmistunut lähes 400 parturi-kampaamoalan ammattilaista.

Seuraava koulutusohjelma alkaa Espoossa 20.4.2020.


Lisätietoja ja ilmoittautuminen