Faros & Com palvelee normaalisti poikkeustilanteesta huolimatta

Faros & Com palvelee normaalisti poikkeustilanteesta huolimatta

2020-03-17T12:20:39+00:0017.3.2020|

Kaikkien faroscomilaisten puolesta valtavasti tsemppiä kaikille koronavirustilanteen monien vaikutusten kanssa kamppaileville!

Meillä on täällä Faroscomilla kaikki hyvin ja olemmekin nyt yhdessä valmistautuneet tähän erikoiseen kevääseen. Olemme täydessä valmiudessa jatkamaan ja käynnistämään asiakasprojekteja myös vallitsevan poikkeustilanteen aikana suosien tietenkin digitaalisuuden meille luomia monia tapoja työskennellä projektiemme parissa ja olla vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa.

Etätapaamiset ja -koulutukset ovat meille arjen työkaluja normaalitilanteessakin, ja nyt yleisen ohjeistuksen mukaan työskentelemme myös itse kotitoimistoilta käsin sekä järjestämme kaikki koulutuksemme etäkoulutuksina. Meidät tavoittaa kuitenkin normaalisti sähköpostilla (etunimi.sukunimi@faroscom.com tai info@faroscom.com) ja puhelimitse.

Asiakkaidemme ja henkilöstömme sekä koko yhteiskunnan terveys ja turvallisuus on meille luonnollisesti ykkösprioriteetti. Tästä syystä olemme nyt päättäneet, että emme toistaiseksi tee vierailuja asiakkaidemme luona, emmekä myöskään valitettavasti voi vastaanottaa vieraita toimistollamme. Seuraamme aktiivisesti Suomen hallituksen ja viranomaisten ohjeita ja suosituksia liittyen koronavirustilanteeseen Suomessa ja toimimme yhtiönä ohjeiden ja suositusten mukaisesti.

Lisätietoja

Minna Järvensalo
Toimitusjohtaja
040 534 9434