Opetamme menetelmät tehokkaaseen verkkokouluttamiseen

Opetamme menetelmät tehokkaaseen verkkokouluttamiseen

2020-03-25T16:12:10+00:0025.3.2020|

Microlearning (lyhyt verkkokurssi) ja verkkokouluttamisen vaikuttavat menetelmät nousevat vallitsevassa tilanteessa entistä suurempaan arvoon. Yrityksesi koulutussuunnittelijalla on kuitenkin todennäköisesti juuri nyt kädet täynnä töitä, eikä sopivien keinojen etsimiseen ole aikaa.

Me olemme kehittäneet menetelmiä nopeiden ja tehokkaiden lyhytkurssien toteuttamiseen. Olemme tehneet niitä lukuisille yrityksille eri sisällöntuotanto-ohjelmilla ja erilaisiin teknisiin oppimisympäristöihin.

Nyt jaamme kehittämämme menetelmät kanssanne. Jos teette verkkokoulutuksia itse, opetamme verkkopedagogiikan perusteet sekä ketterän käsikirjoitusmenetelmän. Autamme valitsemaan teille sopivat sisällöntuotantotekniikat, jotta koulutukset saadaan jaettua nopeasti niin tietokoneiden kuin älypuhelimienkin kautta ja koulutamme teidät niiden käyttöön.

Ota yhteyttä

Lue myös näistä:

Ota yhteyttä!