Webinaari: Verkkokurssien hyödyntäminen työturvallisuuden koulutuksissa

2021-02-01T09:46:10+00:001.2.2021|

Luokkahuonemuotoisista perehdytyksistä ja koulutuksista ollaan siirtymässä entistä enemmän verkossa toteutettaviin kursseihin ja koulutusohjelmiin. Niiden etuna on mm. paikka- ja aikariippumattomuus, sisällön tasalaatuisuus ja monet digipedagogiset mahdollisuudet opiskelijan osallistamisessa.

Miten verkkokurssista saadaan mahdollisimman motivoiva suorittajalle ja helppo toteuttajalle? Mitä valmiita digitaalisia sisältöjä on käytettävissä?

Aiheesta keskustelevat ja vinkkejä tarjoavat Faros & Comin oppimisratkaisujen kehittäjä Suvi Sankelo ja EcoOnlinen johtava asiantuntija Marita Hyttinen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin! Mikäli et pääse livenä linjoille, ilmoittaudu silti mukaan – saat webinaarin jälkeen sähköpostiisi linkin tallenteeseen.


LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN

Webinaari: Verkkokurssien hyödyntäminen työturvallisuuden perehdytyksissä ja koulutuksissa

Kesto: 45 min

Päivämäärä: torstai 18.2.2021

Kellonaika: 13:00

Ilmoittaudu tästä

Puhujat

Marita Hyttinen
Marita Hyttinen
Chief OSH Specialist and C&R Team Leader, EcoOnline Oy

Marita on FT, YTM ja psykologi, joka toimii EcoOnlinessa johtavana asiantuntijana ja asiantuntijatiimin vetäjänä. Hän on kokenut ja monipuolinen työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin ammattilainen, joka valmentaa ja konsultoi niin johtoa, esimiehiä kuin työntekijöitä ja toimihenkilöitä. Hän kouluttaa myös etänä ja tuottaa verkkokursseja. Marita on erikoistunut inhimilliseen tekijään eli työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden psykologisiin ja sosiaalipsykologisiin kysymyksiin. Hänelle on myönnetty vuonna 2017 Turvallisuusalan elämäntyöpalkinto.

Suvi Sankelo
Learning Solutions Specialist, Faros & Com

Suvi (KM) on kokenut oppimisen ja henkilöstön osaamisen kehittäjä. Suvi on toiminut monipuolisesti niin kouluttaja- kuin suunnittelutehtävissäkin. Hän innostaa, suunnittelee tehokkaita oppimisratkaisuja ja käsikirjoittaa pedagogisesti vaikuttavia verkkokursseja. Suvi työskentelee aina tavoite ja kohderyhmä mielessä. Tätä kautta löytyvät sellaiset ratkaisut, joilla päästään haluttuun maaliin.

EcoOnlinen logo

EcoOnline on IT-yritys, joka kehittää työ- ja kemikaaliturvallisuuden ohjelmistoja, jotta työpaikkojen turvallisuus sekä kemikaalien hallinta ja dokumentointi olisivat mahdollisimman käyttäjäystävällisiä ja kustannustehokkaita.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN