Verkostowebinaari 27.4.2021: Johtaminen ja osaamisen kehittäminen hajautetussa organisaatiossa

2021-06-11T13:52:08+00:007.4.2021|

Viimeistään kuluneen vuoden aikana organisaatiot on haastettu uudistamaan työtapojaan.

Webinaarissamme kuulet siitä, miten eri organisaatioissa johdetaan ja kehitetään hajautetun henkilöstön osaamista. Pääset myös verkostoitumaan ja jakamaan tietoa sekä oppimaan toisilta workshop-osuudessa, jossa pohditaan monitoimipaikkaisen työyhteisön toimivuutta eri näkökulmista.

Mikäli et pääse livenä linjoille, ilmoittaudu silti mukaan – saat webinaarin jälkeen sähköpostiisi linkin tallenteeseen.

Nappaa itsellesi kuppi kuumaa ja tule mukaan!

Pääset vaihtamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa myös jo ennen tapahtumaa. Linkin ennakkokeskusteluun saat viikkoa ennen tapahtumaa.


ILMOITTAUDU MUKAAN

Webinaari: Uuden työelämän teemat: Johtaminen ja osaamisen kehittäminen hajautetussa organisaatiossa

Päivämäärä: tiistai 27.4.2021

Kellonaika: 9:00-11:00

Paikka: Teams

Sisältö

9:00 Tervetuloa, Juhana Lamberg (Faros & Com) 

9:15 Paneelikeskustelu: Johtaminen ja osaamisen kehittäminen hajautetussa organisaatiossa. Panelisteina Marko Rissanen (DNA), Tomi Salo (Valmet Automotive) ja Jouko Tuominen (Faros & Com Oy)

9:45 Tauko 

9:55 Workshop: Monitoimipaikkaisen työyhteisön toimivuus


Panelistit

Marko Rissanen
Henkilöstöjohtaja, DNA
Marko on DNA:n henkilöstöjohtaja ja johtoryhmän jäsen vuodesta 2007 lähtien. Hänellä on ollut keskeinen rooli DNA:n yrityskulttuurin muutoksessa luottamukseen ja avoimuuteen perustuvaksi. Niin kutsutun mutkattoman työn malli antaa työntekijöille vapauden päättää itse oman työteon tavoista siten, että tavoitteet ohjaavat kaikkea tekemistä. Markon tavoitteena on rakentaa parempaa työelämää, jossa yritys menestyy ja ihmiset voivat hyvin. Työn tuloksena Väestöliitto on viimeksi vuonna 2020 myöntänyt DNA:lle Perheystävällinen työpaikka – tunnuksen ja vuonna 2019 DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi suurten organisaatioiden sarjassa (GPTW – tutkimus).

Tomi Salo
Henkilöstöjohtaja, Valmet Automotive
Huomisen voittajaorganisaatioita rakennetaan tänään! Valmet Automotiven kilpailukykytekijä nro 1 on organisaation joustavuus ja kyky reagoida muutoksiin. Organisaation kyvykkyyden kehittämistä kipparoi henkilöstöjohtajana Tomi Salo, jolla on reilun 10 vuoden kokemus autoteollisuuden nopeatempoisesta maailmasta ja hurjasta vaatimustasosta.

Jouko Tuominen
Jouko Tuominen
Partneri, Faros & Com
Jouko on johtamisen huippuosaaja, joka tietää miten muutos toteutetaan ja kuinka kasvua johdetaan. Hänellä on 20 vuoden kokemus kansainvälisistä johtotehtävistä. Työhistoriansa kautta Joukolle on kertynyt toimialakohtaista osaamista muun muassa seuraavilta aloilta: ICT, media, erikoistavarakauppa, kuluttajatuotteet ja yrityksille suunnatut palvelut. Joukon erityisosaamista ovat johtamisen laadun kehittäminen, valmentava johtaminen ja ylimmän johdon coachaus.

Juhana Lamberg
Juhana Lamberg
Toimitusjohtaja, Faros & Com
Juhanalla on vahvaa kokemusta asiakaskeskeisen liiketoiminnan ja yrityskulttuurin rakentamisesta sekä osaamisen kehittämisestä yrityksissä, joissa hän on työskennellyt. Yksi Juhanan innostavimmista ja tärkeimmistä tehtävistä aiemmissa työpaikoissa on ollut ihmisten kehittäminen ja valmentaminen. Kehitys on näkynyt monilla mittareilla myös yrityksissä: asiakaskokemuksen parantumisena, myynnin ja kannattavuuden kasvuna sekä työtyytyväisyyden kehityksenä.


ILMOITTAUDU WEBINAARIIN

Faros & Com logo

Lisätietoja: Ronja Schüller