Me autamme toteuttamaan vaikuttavaa verkkokoulutusta

2021-04-13T11:05:36+00:0013.4.2021|

Moni asiakkaistamme suunnittelee ja toteuttaa itse verkkokursseja. Aiheen asiantuntijat saattavat toteuttaa verkkosisällön kokonaisuudessaan itse tai työstää itse osan, kuten esimerkiksi käsikirjoituksen, ja tilata sisällöntuotannon meiltä.

Tiesitkö, että me Faros & Comilla teemme avaimet käteen -verkkokurssien lisäksi asiakkaillemme myös mentorointia? Mentoroinnin avulla me autamme asiakkaitamme parantamaan verkkokoulutusten laatua ja tehostamaan prosessia.

Yritykselläsi voi olla ratkaistavana esimerkiksi jokin tai useampia seuraavista haasteista:

  • Mistä aloittaa verkkokurssin suunnittelu?
  • Miten rajata verkkokurssin aineistoa?
  • Miten toteuttaa verkkokurssille selkeä rakenne?
  • Miten valita verkkokurssille toimiva teema?
  • Miten käsikirjoittaa verkkokurssi johdonmukaisesti?
  • Miten puhutella verkkokurssin kohderyhmää?
  • Miten ohjeistaa verkkokurssin tuotantoa?
  • Miten tehostaa verkkokurssin tuotantoprosessia?
  • Miten tehdä käytettävyydeltään selkeitä verkkokursseja?

Jani Sipola suunnittelemassa paperille

Me Faros & Comilla autamme yrityksesi asiantuntijoita toteuttamaan laadukasta, pedagogisten periaatteiden mukaista verkkokoulutusta. Me ohjaamme, sparraamme ja tuemme yrityksesi asiantuntijoita verkkokurssin suunnittelussa ja käsikirjoittamisessa, mallipohjien ja peruselementtien käytössä, interaktiivisuuksien sekä testien ja harjoitusten suunnittelussa ja julkaisuprosessin vaiheissa.

Lue oheisista mentorointitarinoista, miten me olemme herätelleet asiakkaidemme asiantuntijoita ajattelemaan ja jäsentelemään asioita uudella tavalla sekä auttaneet verkkokurssien tekijöitä tehostamaan tuotantoprosessia.

Mentorointitarinat:

Haasteena laaja aineisto
Haasteena puuttuva aineisto
Haasteena oikean teknisen ratkaisun löytäminen