Työpaikkailmoitus – Käsikirjoittaja (eLearning)

2021-12-23T08:31:57+00:0010.6.2021|

Faros & Com, suomalainen 25 asiantuntijaa työllistävä osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayritys, on erinomaisella kasvupolulla ja hakee nyt vahvistusta tiimiinsä. Etsimme luovaa ja osaavaa pedagogia vakituiseen käsikirjoittajan tehtävään. Lue lisää, voit hyvinkin olla hakemamme henkilö!

Työelämän muutos vaatii yrityksiltä uudenlaista suhtautumista strategiaan, esimiestyöltä uudenlaista johtamista, työtiimeiltä osaamisen jakamista ja yksilöltä oma-aloitteisuutta sekä vastuuta omasta osaamisestaan.

Faros & Com on suomalainen yksityisomisteinen 25 asiantuntijaa työllistävä osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayritys. Faros & Com kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa ja mahdollistaa jatkuvaa oppimista organisaatioissa monipuolisten ja laadukkaiden menetelmien sekä digitaalisten ratkaisujen avulla. Faros & Com tuottaa aidosti kestäviä tuloksia ja kaikki ehdotetut toimenpiteet perustuvat asiakasyritysten strategisille ja liiketoiminnallisille tavoitteille.

Etsimme joukkoomme luovaa ja osaavaa pedagogia vakituiseen käsikirjoittajan tehtävään. Olet innokas tuottamaan mielenkiintoisia interaktiivisia verkkokursseja osana tuotantotiimiä. Olet idearikas ja sinulla on vahva halu kehittyä interaktiivisten verkkokurssien suunnittelussa ja tuottamisessa. Suomen kielen taitosi on erinomainen ja kykenet tuottamaan sisältöjä myös englanniksi. Olethan myös rohkea tiimipelaaja ja valmis oppimaan uutta joka päivä. Me tarjoamme sinulle vakituisen paikan kasvavan yrityksen rennossa ja moniosaavassa tiimissä. Työskentelet mielenkiintoisten vaihtuvien asiakasprojektien parissa ja voit vaikuttaa omaan rooliisi ja siinä kehittymiseen.

Työ sisältää:

 • verkkokurssien suunnittelua
 • verkkokurssien käsikirjoittamista
 • verkkopedagogiikan ja käsikirjoittamisen kouluttamista asiakkaillemme
 • aktiivista osallistumista kehittämiseen.

Eduksi katsomme myös seuraavia osaamisia:

 • olet jo tuottanut verkkokursseja
 • olet jo käsikirjoittanut verkkokursseja
 • kiinnostus tai osaamista some-viestinnästä
 • sisällöntuotanto-ohjelmien käyttö (esim. Captivate, Lectora tai Storyline).

Mikäli sinulla ei ole kokemusta edellisistä mutta olet innokas oppimaan, saat koulutuksen meiltä 😊

Tarjoamme sinulle:

 • merkityksellisen ja laadukkaan palvelutarjonnan, jolle on vetoa markkinoilla
 • työyhteisön täynnä kokeneita konsultoinnin, myynnin ja pedagogiikan asiantuntijoita sekä graafisia suunnittelijoita, web-suunnittelijoita ja oppimisympäristöasiantuntijoita, joiden kanssa nauraa, oppia ja onnistua
 • kasvavan yrityksen, jonka tarinaan pääset vaikuttamaan ja jättämään oman kädenjälkesi
 • ryhmähengen, hyvän meiningin ja matalan hierarkian työympäristön
 • todella viihtyisän toimiston Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuuden etätyöhön
 • vastuun vaikuttaa siihen, miten ja missä oma työ tehdään sekä joustavat työajat.
Faros & Com logo

Mikäli haluat kuulla lisää ja koet, että voisit sopia Faros & Comin tiimiin, ole yhteydessä! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen arja.sipola@faroscom.com. Liitäthän hakemuksesi mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Ilmoitathan itsestäsi mieluusti siis mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.6.2021.

Faros & Comista voit lukea lisää täältä ja tiimiin pääset puolestaan tutustumaan täällä.

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa oikein mielellään Arja Sipola, arja.sipola@faroscom.com


Arja Sipola

Arja Sipola
Johtaja, Digitaaliset osaamisen kehittämisen ratkaisut

Arja on verkko-opetuksen konkari. Hän on digitalisoinut osaamisen kehittämistä jo 25 vuotta ja kehittänyt useita menetelmiä vaikuttavien koulutusten toteuttamiseen.