fbpx
Hius- ja kauneusalan liiketoiminnan ammattitutkinto antaa sinulle keinot kehittää omaa liiketoimintaasi. Tutustu koulutukseen ja ilmoittaudu mukaan!

Hius- ja kauneusalan liiketoiminnan ammattitutkinto alkaa 17.4.2023

Hius- tai kauneudenhoitoalan yrittäjä, haluatko parantaa yrityksesi kannattavuutta ja lisätä myyntiä? Hius- ja kauneusalan liiketoiminnan ammattitutkinto pureutuu toimialan erityispiirteisiin ja antaa sinulle keinot kehittää omaa liiketoimintaasi. Opit tekemään tehokasta myyntiä ja markkinointia, ja opit seuraamaan tekemiesi toimenpiteiden tuloksellisuutta.

Parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitoalalle kohdennettu liiketoiminnan koulutus

Koulutuksen aikana syvennyt siihen, miten voit kehittää liiketoimintaasi ja työskentelytapaasi suunnitelmallisesti. Saat myös osaamista yrityksessä työskentelevien työntekijöiden/yrittäjien perehdyttämiseen, ohjaamiseen ja sitouttamiseen. Painopisteenä koulutuksessa on opiskeltavien asioiden käytännönläheinen soveltaminen omaan työhön ja osaamisen kehittämiseen. 

Koulutus soveltuu hius- tai kauneudenhoitoalalla toimivalle yrittäjille, joiden liikkeessä työskentelee myös muita (työntekijät, sopimusyrittäjät, vuokratuolilaiset) tai yksinyrittäjille, jotka tulevaisuudessa suunnittelevat laajentavansa toimintaansa.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Rastor-instituutin, Faros & Comin ja Suomen Hiusyrittäjät ry:n kanssa.

Kehitä ammattitaitoasi ja suorita hius- ja kauneudenhoitoalan yrittäjille ja ammattilaisille suunnattu liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi!

“Päivän vetäjä oli äärimmäisen selkeä ja ammattitaitoinen kouluttaja. On erittäin mielenkiintoista kuunnella luentoa ja ottaa asiat suoraan omaan käytäntöön.”

Hius- ja kauneudenhoitoalan liiketoiminnan perustutkinnossa perehdytään mm. markkinointiin, kannattavaan toimintaan, asiakaspalveluun ja yritystoimintaan parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitoalan näkökulmasta.

“Päivä oli antoisa ja huippu mielenkiintoinen. Kouluttaja haastoi hyvin ja jokainen hetki piti hyvin otteessaan.”

Koulutuksen laajuus ja sisältö

Tutkinnon suunniteltu kesto on 12–14 kk. Siihen sisältyy enintään 10 koulutuspäivää sekä itsenäistä verkko-opiskelua. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkintokoulutuksen laajuus määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman perusteella.

Koulutuksen aiheita:

  • Menesty muutoksessa 
  • Myynnin kehittäminen asiakaslähtöisesti
  • Yhdessä kohti tavoitetta: tiimin johtaminen ja motivointi

Koulutuksen suorittaminen

Tutkinto suoritetaan oman työn ohessa.

Voit osallistua koulutukseen mistä päin Suomea tahansa. Lähipäivät järjestetään Oulussa ja Espoossa, mutta voit osallistua niihin myös etäyhteydellä.

Liiketoiminnan ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.

Tutustu liiketoiminnan ammattitutkinnossa vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla.

Parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitoalalle kohdennettu liiketoiminnan koulutus

“Päivä oli hyödyllinen, opiskelijat fiksuja, kaikki huomioonottavia. Kouluttaja tosi hyvä ja innostava. Innolla odotan jo seuraavaa päivää.”

Koulutus alkaa 17.4.2023 – ilmoittaudu viimeistään 3.3.2023

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Lue lisää koulutuksesta ja sen maksuista sekä ehdoista Rastor-instituutin sivuilta ja ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 3.3.2023.

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa