Tuota digisisältöä itse

Sisällöntuotannon työkalut2020-12-01T12:11:00+00:00

Kaikki sisällöntuotannon työkalut samassa paketissa – Rakenna responsiivisia verkkokursseja markkinoiden täydellisimmällä ohjelmistolla

Lectora* on digiajan nopean kehityksen mukana päivittyvä ohjelmisto verkkokurssien ja erilaisten interaktiivisten sisältöjen tekemiseen. Ohjelmistolla rakennetaan mielenkiintoiset kurssit, nauhoitetaan ja editoidaan videot, käsitellään kuvat ja luodaan pelejä valmiisiin pohjiin. Helposti ja ilman ohjelmointitaitoja.

*Faros & Com on ohjelmiston toimittajan kumppani ja virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Meiltä saat ohjelmiston koulutukset ja tukipalvelut omalla äidinkielelläsi.

elearning brothers Authorized Partner

Tällä paketilla helposti alkuun! Asiantuntijamme rakentavat yrityksen graafisen ilmeen mukaisen mallipohjan ja elementtikokoelman, joka sisältää joukon valmiita interaktiivisia sivumalleja ja irrallisia elementtejä mielenkiintoisten kurssien rakentamiseen. Nämä valmiit mallit tukevat niin aloittelijoiden kuin jo kokeneempienkin verkkosisältöjen tuottajien työtä.

Start-pakettiin sisältyy:

  • Lectora-ohjelmistopaketin lisenssi
  • Camtasia-videoeditointiohjelma
  • Snagit-kuvankäsittelyohjelma
  • Yrityksenne brändin mukainen mallipohja ja elementtikirjasto.

Ainahan niitä kysymyksiä tulee, mutta sen sijaan, että kurssin tekijä yrittää itse etsiä niihin vastauksia tai ratkaista niitä yritys/erehdys-menetelmällä, voitte ottaa tukipalveluumme yhteyttä. Me ratkaisemme haasteelliset kohdat puolestanne ja te saatte keskittyä varsinaisen sisällön tuottamiseen.

Kaikki tukipalveluhenkilömme ovat rautaisia sisällöntuotannon ammattilaisia ja tukipalvelu ottaa yhteyttä 3 tunnin vasteajalla (arkipäivisin 9-16 välisenä aikana).

Lectora-ohjelmisto asennetaan paikallisesti tietokoneeseen, jossa sitä käytetään. Näin interaktiivisten ratkaisujen tekeminen on mahdollisimman nopeaa ilman internetin odotusaikoja. Ohjelmistolla tehdyt verkkokurssit toimivat seuraavissa selaimissa: Internet Explorer 8.0 tai uudempi, millä tahansa Mozilla Firefox -, Chrome- tai Safari-versiolla. Sisältö voidaan julkaista myös offline-versiona, jolloin sitä voidaan käyttää Microsoft Windows -käyttöjärjestelmällä.

Sisällöt voidaan julkaista webissä tai missä tahansa AICC, Scorm, XApi tai cmi5-standardien mukaisissa oppimisympäristöissä.

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous tai lisätietoja oheisella lomakkeella. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.