Tue osaamista digisti

Verkkokurssit2020-02-04T10:35:58+00:00

Digisisältöjen tuotantopalvelut ja verkkokurssit avaimet käteen -periaatteella

Faros & Com on Suomen innovatiivisin ja laaja-alaisin digitaalisen osaamisen kehittämisen asiantuntijayritys. Tuemme asiakkaittemme osaamisen kehittämistä digitaalisin ratkaisuin ja tuotamme mm. verkkokurssit, joissa keskitymme motivoinnin ja ulkoasun lisäksi erityisesti pedagogiikkaan. Suunnittelu lähtee aina organisaation tavoitteista.

Asiantuntijamme taikovat organisaation tavoitteen yksilön ja tiimin osaamiseksi. Tuomme koulutuksessa etenemisen selkeästi näkyviin pisteytyksin, pelillisyydellä, palkitsemisella tai muunlaisilla käyttäjiä aktivoivilla toiminnoilla sekä opitun soveltamisella omaan työhön.

Jos olet kiinnostunut tuottamaan sisältöjä itse, kurkkaa tänne.

Meiltä saat myös digitaalisen oppimisympäristön (LMS), jonka avulla jaat digitaalisia oppimissisältöjä laajallekin käyttäjäjoukolle ja pääset seuraamaan käyttäjien edistymistä sekä suorituksia reaaliajassa. Lisää tietoa oppimisympäristöratkaisustamme löydät täältä.

Kartoitamme asiakkaan tarpeen ja tavoitteet osaamisen kehittämiselle. Selvitämme, minkä tyyppistä toteutusta tavoitteet ja niiden toteuttaminen vaativat. Kyseessä voi olla tiedottamiseen sopiva kevytkurssi tai oppimista tukeva digiratkaisu, joka vaatii pedagogista osaamista tai työyhteisön toiminnan muutokseen tähtäävää Blended-kokonaisuus, joka vaatii lisäksi myös jalkauttamisen suunnittelun. Suunnittelun ja konsultoinnin perusteella tarjoamme tilanteeseen sopivan ja tehokkaan toimintasuunnitelman.

Laadukas käsikirjoitus on ehdoton lähtökohta vaikuttavalle verkkokoulutukselle. Me valitsemme aina projektin tavoitteisiin sopivan käsikirjoitustavan. Tiedottamiseen tähtäävän koulutuksen toteuttamiseen riittää lähdeaineiston tekninen käsikirjoitus. Oppimista tukevan ratkaisun toteuttamisessa tarvitaan teknisen käsikirjoituksen lisäksi pedagogista suunnittelua. Työyhteisön toimintaan ja osaamisen jakamiseen tähtäävän koulutuksen toteuttamisessa tarvitaan pedagogista suunnittelua, teknistä käsikirjoitusta sekä kurssilla opittujen tietojen/taitojen soveltamistukea käytäntöön ja jalkauttamista työyhteisöön.

Digitalisoidun koulutuksen tarkkaan suunnitellulla käyttöönotolla ja jalkautuksella saadaan investoinnille paras hyöty nopeammalla aikataululla. Yhdessä verkkokurssin suunnittelun ja tavoiteasetannan kanssa tämä palvelu varmistaa, että haluttu osaamisen kehittämisen muutos näkyy käyttäytymisen muutoksena osana yrityksen arkea ja kulttuuria.

Toteutamme ratkaisut suoraviivaisella ja asiakkaalle läpinäkyvällä tuotantoprosessilla. Tuotantomenetelmämme mahdollistaa myös sen, että asiakas pääsee itse muokkaamaan ja päivittämään sisältöä. Digisisällöt toteutetaan tiedostomuodoissa, jotka toimivat myös mobiililaitteilla, ja sisältö tai osa siitä on vaivattomasti siirrettävissä myös muihin käyttötarkoituksiin.

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous tai lisätietoja oheisella lomakkeella. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista:
Verkkokurssien suunnittelustaVerkkokurssien käsikirjoittamisestaVerkkokurssien toteuttamisesta