fbpx

TERVEYSPALVELUALALLE suunnattu liiketoiminnan AMMATTITUTKINTO alkaa 31.10.2023

Kehitä myynnillisen asiakaspalvelun osaamistasi ja suorita terveyspalvelualalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto

Koulutuksen aikana syvennyt siihen, miten asiakkaat digiaikana tekevät ostopäätöksensä ja arvioivat sitä. Koulutuksen aikana kehität omaa toimintaasi sekä myynnillisesti että kannattavuuden ja asiakastarpeiden huomioimisen näkökulmasta. Suoritat myös tutkinnon omassa työssäsi ja saat virallisen tutkintotodistuksen osaamisestasi.

Terveyspalvelualalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto on kattava koulutus, joka keskittyy myynnilliseen asiakaspalveluun, asiakkuuksien hoitamiseen ja liiketoimintaosaamisen kehittämiseen. Opit kohtaamaan asiakkaat ammattimaisesti, myymään palveluita ja tuotteita sekä vahvistamaan asiakassuhteita. Työtehtäviesi mukaan voit kehittyä myös esimerkiksi projektinhallinnassa, taloushallinnossa tai esihenkilötyössä. Liiketoiminnan ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, joka soveltuu perustutkinnon suorittaneille tai jo pidemmällä työurallaan oleville.

Tämä koulutus on suunniteltu erityisesti lääkäriasemien ja terveydenhoitoalan palveluiden asiakaspalvelu- ja myyntihenkilöstölle, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan ja kehittyä alalla. Se sopii sinulle, jos työskentelet esimerkiksi lääkäriasemalla asiakaspalvelu- ja myyntityössä tai muissa terveyspalvelualan tehtävissä asiakasrajapinnassa.

Koulutuksen järjestäjänä toimii Rastor-instituutti. Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Faros & Comin kanssa.

”Hyvä sisältö. Innostava kouluttaja! Kiitos 🙂​”

”Kouluttajaa oli miellyttävää kuunnella, hyvin todentuntuisesti ja asiantuntevasti suoraan arkeen iskeviä juttuja. Hyvä ulosanti ja paljon esimerkkejä.”

Koulutuksen laajuus ja sisältö

Tutkinnon suunniteltu kesto on n. 12 kk. Siihen sisältyy enintään 10 koulutuspäivää sekä itsenäistä verkko-opiskelua. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkintokoulutuksen laajuus määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman perusteella.

Painopisteenä koulutuksessa on opiskeltavien asioiden käytännönläheinen soveltaminen omaan työhön ja osaamisen kehittämiseen.

  • Liiketoimintaosaaminen asiakaspalvelun pelikentällä
  • Kannattava ja tuloksellinen toiminta
  • Työyhteisötaidot
  • Digiajan asiakas ja asiakkaiden ostokäyttäytymisen ymmärtäminen
  • Asiakaspalvelu ja myynti prosessina
  • Asiakaskokemus ja palvelumuotoilu

Koulutuksen suorittaminen

Koulutus muodostuu koulutuspäivistä, verkko-opiskelusta, työssäoppimisesta ja oppimistehtävistä. Tutkintoa suoritetaan opintojen rinnalla oman työn ohessa.

Liiketoiminnan ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.

Jokaisessa tutkinnossa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle. Tutustu liiketoiminnan ammattitutkinnossa vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla.

”Sisältö oli todella mielenkiintoinen ja ryhmätehtävät saivat miettimään.”

Terveyspalvelualalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto alkaa 31.10.2023 – ilmoittaudu viimeistään 1.10.2023

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen omarahoitusosuuden, eli osallistumismaksun. Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena.

Lue lisää koulutuksesta ja ehdoista Rastor-instituutin sivuilta ja ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 1.10.2023.

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa