Valitse valmis verkkokurssi

Valitse valmis verkkokurssi2022-05-10T08:14:36+00:00

Tehosta henkilöstösi työskentelyä valmiiden verkkokurssien avulla

Valitse valmis verkkokurssi! Valmiskurssiemme joukosta löytyy koulutuksia yleisimpiin työtä tehostaviin taitoihin. Panostamme verkkokursseillamme erityisesti tekemisen kautta oppimiseen ja näin verkkokurssimme sisältävät paljon käytännön harjoituksia. Verkkokurssit on tehty valmiiksi oppimisalustojen standardien mukaan ja ovat sellaisenaan suoraan lisättävissä asiakkaan omaan oppimisympäristöön.

Koulutukset räätälöidään asiakaskohtaisesti mm. logon ja tehtävien osalta. Tällä varmistetaan, että tehtävät varmasti puhuttelevat juuri teidän henkilöstöänne ja kattavat teille tärkeimmät aihealueet.

Osa kursseista löytyy myös englanninkielisenä, maininnan tämänhetkisistä kieliversiosta löydät alla olevista kurssikuvauksista. Mikäli kaipaat koulutusta jollain toisella kielellä, ota meihin yhteyttä!

Jos valmiiden verkkokurssiemme joukosta ei löydy tarpeitanne vastaavaa kurssia, teemme sellaisen mielellämme aiheesta riippumatta. Katso täältä miten.

Ajankäytön hallinta

Ajankäytön hallinnan peruskoulutus koko henkilöstölle. Koulutuksen aikana käyttäjä ohjataan koko ajan tarkastelemaan asioita oman työnsä kannalta. Osallistuja oppii tunnistamaan oman työtapansa sekä työtä mahdollisesti vaikeuttavat aikavarkaat. Kurssilla annetaan käytännön vinkkejä ja ohjeita työn tehostamiseen ja osallistuja tekee suunnitelman oman ajankäyttönsä tehostamiselle.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun kurssilla opitaan kohtamaan asiakkaita paremmin ja kehitetään liiketoiminnan kokonaisuuden ymmärrystä. Kurssilla pohditaan omia haasteita ja vahvuuksia asiakaspalvelussa sekä selvitetään, kuinka omalla toiminnalla voi kehittää osastoa tai tiimiä.

📱 Kurssi on responsiivinen

Asiakaspalvelu-valmiskurssi

Haasteelliset palvelutilanteet

Haasteelliset palvelutilanteet -koulutus tarjoaa organisaatioille ja sen asiakaspalvelujen ammattilaisille käytännönläheisiä neuvoja, vinkkejä ja työkaluja haastavien palvelutilanteiden parempaan hallintaan. Kurssi on tehty yhteistyössä Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy:n kanssa.

Office-tähtipelaaja

Täydellinen paketti Office-ohjelmien (Word, Excel, PowerPoint ja Outlook + Windows) käytön tehostamiseen. Yli sata ohjevideota, käytännön vinkit, parhaiden käytäntöjen oppiminen peleillä ja tehtävillä houkuttelevat oppimaan lisää aina tähtipelaaja-diplomiin saakka.

Office-videokirjasto

Tässä paketissa on yli sata lyhyttä ohjevideota Office-ohjelmista (Word, Excel, PowerPoint ja Outlook + Windows).

Tietosuojan perusteet haltuun

Koulutuksessa käsitellään tietosuojan keskeiset käsitteet ja se, miten henkilötietoja käsitellään omassa yrityksessä. Koulutuksessa tutustutaan rekisteröityjen oikeuksiin ja henkilötietojen turvallisen käsittelyn perusteisiin. Kurssin tavoitteena on antaa perusosaaminen tietosuoja-asioista.

📱 Kurssi on responsiivinen

Kuvakaappaus Tietosuojan perusteet haltuun -verkkokoulutuksesta

Tietoturva tavaksi

Tämä koulutus on tarkoitettu koko henkilöstölle. Kurssille on koottu yleisimmät tietoturvan perusasiat. Koulutuksen tavoitteena on selventää tietoturvan kriittisyys liiketoiminnalle, koota yhteen tietoturvaan liittyvät asiat ja antaa käytännön ohjeita tietoturvalliseen toimintaan.

📱 Kurssi on responsiivinen

Työyhteisössä toimiminen

Kurssin tavoitteena on oppia ymmärtämään työyhteisötaitojen merkitystä sekä omaa roolia ja vastuuta työyhteisön toiminnassa. Kurssilla perehdytään tiimin toimintaan, pelisääntöihin ja toimintatapoihin sekä siihen, kuinka oma panos vaikuttaa työhyvinvointiin.

📱 Kurssi on responsiivinen

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous tai lisätietoja oheisella lomakkeella. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Olen kiinnostunut seuraavista verkkokursseista:
Ajankäytön hallintaAsiakaspalveluHaasteelliset palvelutilanteetOffice-tähtipelaajaOffice-videokirjastoTietosuojan perusteet haltuunTietoturva tavaksiTyöyhteisössä toimiminen