fbpx

25 OSAAMISEN KEHITTÄMISEN ASIANTUNTIJAA

Tiimimme rakentuu liiketoiminnan kehittäjistä, johtamisen ja työelämän muutoksen asiantuntijoista, henkilöstön kehittäjistä, osaamisen kehittämisen konkareista, kasvatustieteilijöistä, pedagogiikan asiantuntijoista, graafisista suunnittelijoista, web-suunnittelijoista, oppimisympäristöasiantuntijoista. Meitä yhdistää halu kehittää asiakasyritystemme toimintaa!
Henkilöstömme sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi at faroscom.com

ALEKSI SAARIKKOMÄKI
Myyntijohtaja
Puh. 044 722 4000

Aleksi kuuntelee, etsii parhaimpia ratkaisuja ja huolehtii asiakkaittemme tarpeista. Työssään Aleksi näkee tärkeimmäksi avoimuuden, innovatiivisuuden ja innostuneisuuden uusiin asioihin.

Vapaa-ajallaan Aleksi käy punttisalilla ja salibandyä pelaamassa.

ANNA VALTONEN
Tiiminvetäjä, digitaaliset oppimisratkaisut
Puh. 050 411 5643

Anna on monipuolinen eLearning-asiantuntija, jonka intohimona on uusien juttujen kokeileminen, kehittäminen, monimuotoisten kurssien tekeminen sekä koodaaminen. Annalle tärkeintä omassa työssä on se, että jokainen päivä on erilainen ja aina oppii uutta.

Vapaa-aikansa Anna viettää perheen kanssa ulkoillen, mökkeillen ja matkustaen.

ARJA SIPOLA
Johtaja,
Digitaaliset osaamisen kehittämisen ratkaisut
Puh. 040 555 5667

Arja on verkko-opetuksen konkari. Hän on digitalisoinut osaamisen kehittämistä jo 25 vuotta ja kehittänyt useita menetelmiä vaikuttavien koulutusten toteuttamiseen. Arja tarttuu mielellään haasteisiin ja työelämän vaatimuskirjon hän on oppinut tuntemaan lukemattomien verkkokurssien tekemisen, oppimisalustojen ja koulutusratkaisujen suunnittelun sekä mentorointien ja kouluttamisen kautta.

Arja on avain yritysten sisäisten koulutuksien digitalisointiin, hän tuntee strategiat, parhaat käytännöt sekä tekniikat ja työkalut, joita tähän tarvitaan.

ELINA PÄRNÄ
Oppimisen kehittäjä

Elina on pedagogi ja käsikirjoittaja, joka loihtii sekä ajattelua aktivoivia verkkokursseja että vaikuttavia koulutuskokonaisuuksia. Hän on toiminut kouluttajana verkko- ja lähiopetuksessa sekä erilaisissa osaamisen kehittämisen projekteissa. Elina on innostunut pedagogiikan kehittämisestä ja osaamisen jakamiseen yllyttämisestä.

Vapaa-ajallaan Elina pitää elokuvien katsomisesta, perheen kanssa hassuttelusta ja matkustamisesta.

EMMA WALKER
Oppimisen kehittäjä

Emma on luova ideanikkari ja pedagogi, jolla on vuosien kokemus erilaisista oppimisympäristöistä ja oppijoista. Hän uskoo vahvasti siihen, että oppiminen on tehokkainta silloin, kun oppija kokee sen olevan hauskaa. Emmalle onkin tärkeää tuoda jokaiseen oppimistilanteeseen mukaan joitain yllättäviä, oppijaa motivoivia elementtejä.

Emma innostuu siitä, kun tiimityöskentely sujuu hyvin ja jokainen jäsen tuo oman korvaamattoman lisänsä yhteiseen projektiin. Hän on myös loputtoman kiinnostunut kehittymään ja oppimaan uusia asioita.

Vapaa-ajalla Emma urheilee, herkuttelee ja suunnittelee tulevia reissuja.

ILKKA WÄCK
Johtaja, Bisnestransformaatiot Puh. 0400 456 977

Ilkan työ liittyy miltei poikkeuksetta johtamisen ja esimiestyön kehittämiseen. Ennen Faros & Com -aikaa Ilkka vastasi useiden muutos- ja strategiahankkeiden läpivienneistä eri yhtiöissä, ja samalla tiellä hän kulkee edelleen. Ilkan intohimona on liiketoiminnan kehittäminen, ja hän saa kiksinsä yhdessä onnistumisesta.

Työ ja vapaa-aika sekoittuvat mukavasti, sillä samoissa tuulissa liikutaan. Ilkka on myös aktiivisesti mukana eri yhtiöiden hallituksissa sekä hallitustyön kehittämisessä Helsingin Hallituspartnerit ry:n puheenjohtajana. Lisäksi aikaa kuluu leppoisasti matkustellen ja golf-kentillä. Perhe ja ystävät ovat Ilkalle tärkeitä.

HEIDI SEPPÄLÄ
Business Designer
Puh. 050 361 5720

Heidi on ratkaisukeskeinen ja analyyttinen tiimipelaaja, jolla on monipuolinen ja pitkä kokemus liike-elämän eri osa-alueilta sekä erilaisista luottamustehtävistä. Heidi pystyy soveltamaan erilaisia asiakaslähtöisiä suunnittelumenetelmiä- ja työkaluja mm. organisaatioiden liiketoimintaprosessien kehittämiseen, oli kyse sitten digitaalisesta transformaatiosta, käyttäjäkokemuksesta & asiakaspoluista, strategioista, muutosjohtamisesta, esimiestyöskentelystä tai johtamisen periaatteista.

Heidi syttyy ihmisten auttamisesta sekä ratkaisujen löytämisestä ja pitää eritoten osallistavista työskentelytavoista. Jokaisen tulisi mahdollisuuksien mukaan tulla kuulluksi – vain tällä tavoin voidaan saavuttaa todellista muutosta. ”Tule siksi mitä olet”. Heidi betjänar även på svenska.

Vapaa-ajallaan Heidi on aktiviinen monella saralla, mutta nauttii myös sunnattomasti perheen kanssa vietetystä ajasta. Kesäisin veri vetää mm. asfaltille ja moottoripyörän selkään.

JANI SIPOLA
Teknologiajohtaja

Janilla on laaja kokemus eri sisällöntuotantovälineistä sekä niissä käytettävistä teknologioista. Työssään hän tukee, varmistaa ja ohjaa tekemistä monilla eri tasoilla.

Luonto, yksinkertainen tekeminen ja mietiskely antavat hyvää vastapainoa monipuoliseen arkeen.

JOUKO TUOMINEN
Partneri,
Johtamisen kehittäjä
Puh. 0400 410 448

Jouko on johtamisen huippuosaaja, joka tietää miten muutos toteutetaan ja kuinka kasvua johdetaan. Hänellä on 20 vuoden kokemus kansainvälisistä johtotehtävistä. Työhistoriansa kautta Joukolle on kertynyt toimialakohtaista osaamista muun muassa seuraavilta aloilta: ICT, media, erikoistavarakauppa, kuluttajatuotteet ja yrityksille suunnatut palvelut. Joukon erityisosaamista ovat johtamisen laadun kehittäminen, valmentava johtaminen ja ylimmän johdon coachaus.

JUHANA LAMBERG
Toimitusjohtaja
Puh. 050 5555 989

Juhanalla on vahvaa kokemusta asiakaskeskeisen liiketoiminnan ja yrityskulttuurin rakentamisesta eri ketjuista. Hän on toiminut vähittäiskaupan johtotehtävissä yli 20 vuotta ja ihmisten kehittäminen on ollut aina hänelle tärkeää yrityksien liiketoiminnan kasvattamisessa. Tätä osaamista hän pystyy hyödyntämään sekä Faros & Comissa että asiakasyrityksissä.

Vapaa-ajallaan hän lenkkeilee, retkeilee tai viettää mökillä aikaa perheen kanssa, johon kuuluu myös kissoja ja koiria. Monesti hänellä on jokin rakentamiseen tai remontointiin liittyvä oma projekti käynnissä.

KASPER ÅBERG
Oppimisratkaisujen asiantuntija

Kasper viihtyy luovien projektien ja ihmisten parissa. Hänen vahvuutensa ovatkin IT:n luovalla puolella, kuten ulkoasujen suunnittelussa, visualisoinnissa ja niiden toteuttamisessa.

Vapaa-ajallaan Kasper soittelee paljon akustista kitaraa ja viihtyy ystävien seurassa. Kasper nauttii myös ruoanlaitosta ja hänen salainen aseensa on kana-chorizopaella!

KATI TORNIAINEN
Oppimisratkaisujen asiantuntija

Kati on monipuolinen kädentaitaja, jolta onnistuu graafisen suunnittelun lisäksi niin verkkokoulutusten toteuttaminen kuin innostava somesisältökin.

Kati voisi viettää kaiken vapaa-aikansa matkustellen ja kierrellen sisustusliikkeitä, mutta nauttii myös pilateksesta ja sulkapallosta.

LAURA SOBOTT
Oppimisen kehittäjä

Laura suunnittelee kiinnostavia ja kohderyhmää puhuttevia verkkokursseja. Käsikirjoittaessaan Laura hyppää opiskelijan saappaisiin ja onnistuu tekemään vaikeistakin asioista selkeitä ja käytännönläheisiä. Laura kiteyttää käsikirjoittamisen: ”Sinä kerrot mitä. Minä kerron miten.”

Vapaa-ajallaan Laura saa virtaa urheilemisesta ja luonnosta.

MARKKU TÄHTINEN
eLearningin erityisasiantuntija

Markku on digitaalisen osaamisen kehittämisen rautainen ammattilainen, joka on vahvasti mukana Faros & Comin digitaalisten oppimisratkaisujen kehittämisessä. Häneltä hoituvat ketterästi web-ohjelmointi ja monipuolinen käyttöliittymäsuunnittelu. Hän on erityisen kiinnostunut modernien, responsiivisten verkkototeutuksien luomisesta ja näiden taitojen hyödyntämisestä verkkokoulutuksissa. Markulla on vahva tausta verkkoviestinnän ja eLearningin alalta, ja hän haluaa oppia aina uusia tekniikoita työnsä avuksi.

Markun harrastuksiin kuuluvat bändihommat ja basson soittelu.

MATIAS SÄILÄ
Tuotantopäällikkö

Matias on viihtynyt koko elämänsä tietotekniikan parissa. Hän ohjaa ja resursoi sisällöntuotantoa yhteistyössä asiakkuuspäälliköiden ja oppimisratkaisujen asiantuntijoiden kanssa. Tarpeen tullen Matias toteuttaa myös itse verkkokoulutuksia. Asiakasprojekteissa Matias nauttii yhdessä tekemisestä ja oivaltamisesta.

Vapaa-ajallaan Matias pelailee, kuvailee, kiipeilee ja nauttii ulkona liikkumisesta. Uusia harrastuksia syntyy usein, sillä Matias innostuu nopeasti uusista asioista.

MERJA PAKARINEN
Oppimisratkaisujen asiantuntija

Merja hallitsee sisällöntuotannon niin tiiviiden kuin laajojenkin verkkokoulutusten osalta. Verkkokoulutusten käyttäjäystävällisyys ja asiakaslähtöisyys ovat Merjalle tärkeitä.

Ympärivuotisen työmatkapyöräilyn ohella Merja harrastaa offroad-moottoripyöräilyä ja puutarhanhoitoa.

OONA HAAKANA
Asiakkuuspäällikkö
Puh. 044 012 0126

RIIKKA HUHTALA
Oppimisratkaisujen asiantuntija
Puh. 050 363 5659

Riikka suunnittelee, organisoi ja hallinnoi koulutusprojekteja. Hänellä on kokemusta eri toimialoista ja tutkinnoista. Tällä hetkellä Riikkaa kiinnostaa erityisesti se, mitä ja miten asioita voisi työpaikalla parhaiten oppia ja miten opittua voidaan arvioida. Riikka pääsee näkemään aitopaikalta, miten pitkäkestoisissa koulutuksissa mukana olevan osaamisen kasvaa ja kehittyy sekä minkälaisia muutoksia tiimin tai organisaation kehittäminen voi saada aikaan.

Vapaa-ajallaan Riikka pelailee koripalloa.

RIINA JUSLIN
Tiiminvetäjä, valmennusratkaisut
Puh. 040 021 6012

Riina koordinoi ja suunnittelee asiakasorganisaatioidemme kehittämiseen liittyviä ratkaisuja. Näkökulmia kehittämiseen Riina ammentaa monen vuoden kokemuksestaan kehittämishankkeiden parissa. Asiakkaiden kanssa työskennellessä Riinaa inspiroivat ihmiset ja haastavat muutostilanteet. Riina hahmottaa kokonaisuuksia ulkopuolisen silmin, kysyy uusia kysymyksiä, ymmärtää muutokseen liittyviä kipukohtia ja on hyvä pitämään lankoja käsissään.

Vapaa-ajallaan Riina koordinoi ja suunnittelee mukavaa kotiarkea kehittäviä projekteja yhdessä perheensä kanssa.

RONJA SCHÜLLER
Kehittämisasiantuntija
Puh. 044 776 7782

Ronja on kehittämisasiantuntija joka toimii liiketoiminnan ja osaamisen kehittämisen projektien parissa. Hän on luonteeltaan utelias ja avoin ja nauttii tiimityöstä sekä eri asiakasprojektien monipuolisuudesta. Aikaisemmin Ronja on toiminut HR-asiantuntijana IT-alalla.

Liikunta saa Ronjan aina hyvälle tuulelle ja hän nauttii erityisesti metsässä tai merellä olemisesta. Perheen koirat ovat aina myös menossa mukana.

TEIJA RIIKONEN
Oppimisen kehittäjä

Teija suunnittelee ja koordinoi koulutus- ja kehittämisprojekteja sekä käsikirjoittaa verkkokursseja. Hän pitää projekteissa langat käsissään ja varmistaa, että osaamiseen kehittämiseen suunniteltu kokonaisuus viedään maaliin asti.

Vapaa-ajallaan Teija lataa akkujaan luonnossa liikkumalla ja pilatestunneilla sekä rentoutuu brittisarjojen parissa.

TUIJA PIETARINEN
Asiakkuuspäällikkö
Puh. 040 342 4694

Tuija auttaa mielellään kaikessa osaamisen kehittämiseen liittyvässä, oli tarve sitten johtoryhmän, esimiestyön tai talenttien kehittämisessä, oppimisympäristön valinnassa tai verkkokurssien toteuttamisessa.

Vapaa-ajallaan Tuija ulkoilee mielellään perheen ja labratorinnoutajan kanssa, meloo mökillä Pälkänevedellä tai pyöräilee pitkin rantoja Espanjan Estebonassa.