Faros & Com ja TicTac Learn yhteistyöhön vaikuttavan digioppimisen puolesta

Growth Learning -yritys Faros & Com ja Pohjois-Euroopan johtava digitaalisen oppimisen toimittaja TicTac Learn ovat aloittaneet yhteistyön Articulate 360 -tuoteperheen ympärillä.


Articulate 360 sisältää kaiken, jota verkkokurssien rakentamiseen tarvitaan; työkalut kurssien rakentamiseen ja kommentoimiseen sekä mm. yli 9 miljoonan kirjaston kuvituskuvia ja erilaisia malleja.

Faros & Com kouluttaa ohjelmiston käyttöä, verkkokurssien suunnittelua ja käsikirjoittamista sekä rakentaa asiakkaan brändinmukaiset mallipohjat ja auttaa tuotannossa.

Articulaten Storyline ja Rise tarjoavat huippuluokan sisällöntuotantotyökalut kaikentyyppisille käyttäjille. Ne mahdollistavat erilaisten oppisisältöjen luomisen ilman syvällistä teknistä osaamista. Jatkuva kehitys varmistaa, että käytössä on aina uusimmat teknologisista trendeistä. Nämä modernit ohjelmat ovat luotettava valinta kaikille, jotka haluavat tuottaa korkealaatuista ja vaikuttavaa sisältöä koulutuksiin, sanoo Arja Sipola (Johtaja, digitaaliset osaamisen kehittämisen ratkaisut, Faros & Com).


Yhteistyöllä kokonaisvaltaista palvelua Articulaten käyttäjille

Articulaten virallisena kumppanina TicTac Learn vastaa tuoteperheen jakelusta pohjoismaissa ja Saksassa.

Valitsimme suomalaiseksi yhteistyökumppaniksi Faros & Comin, koska meidän toimintatapamme ja menetelmämme verkko-oppimisen saralla ovat hyvin samankaltaiset. Lisäksi heillä on pitkä kokemus sekä vahva asema oppimisen tukemisessa Suomessa, sanoo Benjamin Rosén (CRO, TicTac Group).

Yhteistyö Faros & Comin ja TicTacin välillä on erittäin vahva, sillä se perustuu parhaimpaan teknologiaan, jota tukee erinomainen paikallinen tuki sekä konsultointipalvelut Suomessa.


Digioppimisen ilosanomaa jaetaan yhdessä myös tapahtumissa

Yhteistyössä on syntynyt myös jo mm. afterwork-tapahtuma, jossa sekä Faros & Comin että TicTacin asiantuntijat jakoivat käytännön vinkkejään vaikuttavan verkkokurssin suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Seuraavaksi horisontissa siintävät vuoden 2024 HRx-messut, joiden teemana on Inhimillisesti älykäs työelämä. Messuilta löydät Faros & Comin ja TicTacin yhteiseltä ständiltä jakamassa digioppimisen ilosanomaa.


Lisätietoja

Lisää yhteistyöstä kertovat mielellään

Arja Sipola
Johtaja
arja.sipola@faroscom.com

Lotta Naukkarinen
Sales Executive
lotta.naukkarinen@tictac.fi

Faros & Com on suomalainen Growth Learning -yritys. Faros & Com tarjoaa asiakkailleen liiketoimintalähtöisiä, pedagogisesti suunniteltuja osaamisen ja johtamisen kehittämisen ratkaisuja. Growth Learning on Faros & Comin tapa luoda voittavia oppimiskokemuksia.

TicTac Learn on johtava digitaalisen oppimisen toimittaja Pohjois-Euroopassa, joka kehittää alustoja ja palveluita globaaleille markkinoille. TicTac Learn tarjoaa kaikki oppimisen ratkaisut yhdessä paikassa. Yritys tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja, jotka tukevat yritysten, järjestöjen ja yksilöiden kasvua.

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa