fbpx

Faros & Com mukana SDG-liputuskampanjassa

Me Faros & Comilla osallistumme maailmanlaajuiseen SDG-liputuskampanjaan näyttääksemme sitoutumisemme YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin

Syyskuun 25. päivänä tulee kuluneeksi kahdeksan vuotta siitä, kun YK:n 193 jäsenvaltiota sopivat kestävän kehityksen tavoitteista ja Agenda 2030 -toimintaohjelmasta. Nämä 17 tavoitetta ohjaavat koko maailman kestävän kehityksen työtä vuosina 2016–2030.

Nostamme tänään kestävän kehityksen tavoitteiden (Sustainable Development Goals, SDG) lipun salkoon näyttääksemme sitoutumisemme kestävän kehityksen edistämiseen, lisätäksemme tietoisuutta YK:n toimintaohjelmasta ja kirittääksemme muutosta yhteiskunnan eri osa-alueilla.

Jatkuvan ja laadukkaan oppimisen sanansaattajina varsinkin nämä kestävän kehityksen tavoitteet ovat lähellä meidän sydäntämme:

Voit tutustua vastuullisuuskäytäntöömme tarkemmin täällä.

Olemme mukana myös UN Global Compact Suomen pk-yritysten vastuullisuusryhmässä. ”Mitä enemmän vastuullisuusaiheen kanssa on tekemisissä, sitä enemmän ymmärtää, mitä kaikkea tällä osa-alueella voisi tehdä. Tämä tie on pitkä ja leveä, mutta yhdessä me saamme hyviä asioita helpommin aikaiseksi”, toteaa Faros & Comilta ensimmäiseen tapaamiseen osallistunut toimitusjohtajamme Juhana Lamberg. ”Hienoa päästä työstämään aihetta vastuullisuusryhmän 17 yrityksen ja asiantuntijan kanssa!”

YK:n Agenda 2030 -toimintaohjelma on jo puolessa välissä, ja valitettavasti nykyisellä tahdilla tavoitteet jäävät saavuttamatta globaalisti. Suomi on yksi parhaiten suoriutuvista valtioista tavoitteiden saavuttamisessa erityisesti, kun tarkastellaan sosiaalisen kestävyyden tavoitteita. Ympäristöön ja ilmastoon liittyvissä tavoitteissa on kuitenkin vielä paljon petrattavaa.

SDG-liputuspäivä sai alkunsa vuonna 2019 Alankomaissa, ja viime vuosina tuhannet toimijat ovat liittyneet mukaan edistämään kestävää kehitystä ja parempaa tulevaisuutta.

Tule sinäkin mukaan SDG Flag Dayhin 25.9. liputtamaan kestävän kehityksen puolesta! Lue lisää: www.sdgflagday.fi

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa