Cha cha cha, Berlin – Muutosjohtamisen verkkokoulutus toi viestinnän Oscar-palkinnon Suomeen

Käärijä jatkaa Euroopan valloitustaan, mutta liikkeellä on myös toinen voittava tiimi. Muutosjohtamisen verkkokoulutus Mutsi on kansainvälisen Digital Communication Awards 2023 -kilpailun kaksinkertainen voittaja! Mutsi palkittiin vuoden innovaationa ja kirkkain mitali pokattiin myös yritysvastuu-kategoriasta.

Ammattiliitto Pron sekä työnantajaliittojen INFRA ry:n ja LVI-TU Ry:n lisäksi Mutsin kehittämiseen osallistuivat viestintätoimisto OSG Viestintä ja Faros & Com.

Mikä on menestystä niittäneen muutosjohtamisen verkkokoulutuksen Mutsin salaisuus?

”Mutsissa, kuten muissakin osaamisen kehittäminen projekteissamme, kaiken keskiössä on oppija ja hänen kokemuksensa. Panostimme Mutsissa erityisesti narratiiviseen pedagogiikkaan, joka tukee loistavasti kokonaisuutta ja johdattaa oppijan käytännön esimerkkien kautta läpi muutosmatkan. Oli hienoa, että tuomariston perusteissa korostettiin nimenomaan innovatiivisuutta tavassa, jolla hyödynsimme teknologiaa tarinankerronnan tukena”, toteavat Faros & Comin oppimismuotoilijat Elina Pärnä ja Emma Walker.

Mutsi on tiettävästi yksi Euroopan ensimmäisistä ilmaisista muutosjohtaminen verkkokoulutuksista. Ainutlaatuista on myös se, että Mutsi on syntynyt palkansaajien ja työnantajien yhteistyönä.

”On kaikkien yhteinen etu, että ihmiset eivät uuvu ja muutokset sujuvat tehokkaasti”, toteaa Mutsi-idean äiti, Minea Pyykönen.

Lähde muutosmatkalle

Olethan jo tutustunut tähän palkittuun koulutukseen? Muutosjohtamisen verkkokoulutus on avoin kaikille työpaikoille ja organisaatioille ja sen voi suorittaa ilmaiseksi osoitteessa www.proliitto.fi/mutsi.

Mutsi jakaa ilosanomaa myös maailmalla! Seuraa Mutsi-tiimin matkaa palkinnonhakureissulla Berliinissä Faros & Comin Instagram-tilillä perjantaina 27.10.2023 ja myöhemmin kohokohtien välityksellä. 🙌

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa