Asiakaspalvelu-verkkokurssi

Asiakaspalvelu-verkkokurssi auttaa viemään asiakaskokemuksenne uudelle tasolle

Asiakaskokemus on kaiken liiketoiminnan ytimessä. Se sisältää kaikki asiakkaiden kanssa käydyt vuorovaikutukset – niin hyvät kuin huonotkin – ja se vaikuttaa suoraan siihen, kuinka asiakkaat arvioivat yritystänne ja mitä he kertovat teistä eteenpäin.

Asiakaspalvelu-verkkokurssi auttaa menestymään

Asiakaspalvelu-verkkokurssimme avulla opetat asiakaspalvelijoillesi, kuinka asiakaskokemus muodostuu ja mitä arjen asiakaspalvelussa voi tehdä kokemuksen parantamiseksi.

Asiakaspalvelija oppii tunnistamaan avainalueet, joilla parantaa asiakaskokemusta ja samalla luoda kestävää kilpailuetua ja menestystä liiketoiminnassanne.

Rikasta perehdytystä Asiakaspalvelu-verkkokurssilla

Tämä verkkokurssi sopii erinomaisesti osaksi uusien myyjien tai asiakaspalvelijoiden perehdytystä. Kurssilla annettavat tehtävänannot voidaan käydä yhteisesti läpi esimerkiksi lähikoulutuksessa tai virtuaalisesti verkon yli tapahtuvissa koulutustilaisuuksissa.

Kaikki tehtävänannot ja case-tehtävät ovat räätälöitävissä juuri teidän toimintaympäristöönne sopiviksi.

Asiakaspalvelu-verkkokurssin sisältö

Kurssilla tutustutaan asiakkaan odotuksiin ja asiakaskokemuksen muodostumiseen. Kurssin aikana opitaan tarkastelemaan asioita asiakkaan näkökulmasta ja pohditaan samalla omia vahvuuksia asiakaspalvelutyössä.

Kurssi koostuu neljästä osiosta:

💎 Loistava asiakaspalvelu on kilpailuetu

💎 Mistä asiakaskokemus muodostuu?

💎 Asiakaspolku ja palvelun portaat

💎 Poikkeustilanteet ja asiakaskokemuksen mittaaminen.

Tutustu myös muihin valmiskursseihimme

Valmiiden verkkokurssien valikoimastamme löytyy myös muita esimerkiksi perehdytykseen sopivia koulutuksia tietosuojasta haasteellisiin palvelutilanteisiin.