fbpx

Paulig instituutti – Verkkobarista-kurssi

Meillä oli Verkkobarista-kurssi, jonka halusimme uudistaa. Vanha kurssi oli pedagogisesti puutteellinen, sillä opiskelijan rooli oli passiivinen. Kurssi sisälsi lähinnä monta sivua tekstiaineistoa. Teimme uuden kurssin yhteistyössä Faros & Comin kanssa ja saavutimme toiveemme inspiroivasta verkkokurssista.

Uudella kurssilla osallistujalla on toiveemme mukaisesti aktiivinen rooli. Se tarjoaa pitkin matkaa erilaisia harjoituksia ja pähkinöitä purtavaksi. Kurssilla on myös pelillisiä elementtejä. Esimerkiksi työssä hyödynnettävistä erityistaitojen opettelemisesta kurssilainen kerää omaa palkintokokoelmaansa.

Kurssi on luotu siten, että kaikki aineisto on käytävä läpi. Kurssilainen saa kuitenkin vapaasti päättää, missä järjestyksessä hän aihealueet opiskelee. Hän pystyy myös jatkuvasti seuraaman edistymistään ja lopuksi tulostaa ansaitsemansa palkintokokoelman sekä diplomin. Pedagogisesti uusi kurssi on erittäin toimiva ja olemme saaneet siitä hyvää palautetta. Kurssi motivoi käymään aineiston huolellisesti läpi, eikä vain oikaisemaan siitä mistä aita on matalin.

Olemme tehneet Faros & Comin kanssa Verkkobarista-kurssista myös englanninkielisen Master-version, jota parhaillaan käännämme useille muille kielille. Lisäksi räätälöimme juuri kurssia erään jälleenmyyjämme tarpeisiin – ja uusia tarpeita täytetään sitä mukaa kuin niitä ilmenee.

Yhteistyömme Faros & Comin kanssa on ollut mutkatonta ja mukavaa. He ovat auttaneet meitä laajemminkin verkkokoulutusasioissa mm. oppimisympäristön pystyttämisessä, räätälöinnissä ja hallinnoinnissa. Seuraavaksi Faros & Com kouluttaa meidät itse päivittämään verkkoratkaisuja.

Paulig Instituutti
Harri Hytönen, Training Manager
Puh. 040 508 38 30
harri.hytonen@paulig.com

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa