If vahinkovakuutus OYJ

Olemme Ifissä käyttäneet digitaalisia keinoja osaamisen kehittämisessä jo vuosia. Yksi käyttämämme digitaalisten oppimissisältöjen tuotantoväline on Lectora, jonka lisenssit meille tarjoaa Faros & Com Oy.

Lectora on tärkeä osa arkipäiväämme ja suosittelemme sitä muillekin. Lectora-käyttäjä ei tarvitse ohjelmointitaitoja; sujuvat tietotekniset taidot riittävät. Lisäksi graafinen ja tekninen osaaminen ovat eduksi. Kaikki lähtee kuitenkin opetuksellisesti onnistuneesta suunnitelmasta, jonka voi toteuttaa vaivattomasti Lectoralla.

Teemme sisällöntuotantoa sekä itse että yhteistyössä Faros & Comin kanssa. Ensimmäinen yhteinen projektimme oli If Login. Tuorein yhteistyömme hedelmä on skenaariopohjainen koulutus, jossa caseja (tapaustehtäviä) ratkomalla opiskelija oppii toimimaan oikealla tavalla kinkkisissä tilanteissa. Virheet ovat sallittuja eikä niistä rokoteta, sillä mistä sitä paremmin oppii kuin virheistään. Ne on kuitenkin parempi tehdä opiskeluvaiheessa kuin tositilanteessa.

Yhteistyömme on osoittanut, että Faros & Comilla on valmiudet tuottaa laadukkaita digitaalisia oppimateriaaleja, tarjota välineitä niiden tekemiseen sekä palvella ketterästi, ystävällisesti ja ammattitaitoisesti.

If on Pohjoismaiden johtavin vahinkovakuuttaja, jolla on noin 3,7 miljoona asiakasta ja 6800 työntekijää.

Elina Juslin
Digital Learning Developer
If

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa