fbpx

Järjestä avullamme Share and Grow -osaamisfestarit, joilla saat valjastettua tiimisi osaamisen yhteiseksi kasvuksi

Kaipaatko tyhy- tai kehittämispäiväänne ripauksen intoa ja inspiraatiota? Haluaisitko viedä organisaatiosi oppimisen jakamisen kulttuurin seuraavalle tasolle? Toteutetaan yhdessä yhteisöllinen, koko työyhteisönne kokoinen ja näköinen oppimistapahtuma, osaamisfestarit!

Share and Grow -osaamisfestareilla muutat työympäristön erilaisten taitojen ja osaamisten inspiroivaksi kohtaamispaikaksi. Tähtinä loistavat oman organisaatiosi osaajat, jotka jakavat omia tietojaan ja taitojaan koko työyhteisönne käyttöön hauskalla ja innostavalla tavalla.

Festareilla opitaan kaikkea, mitä osaajanne haluavat opettaa ja oppia; ohjelmointia, ideointia, ajan hallintaa, tekoälyn ottamista arjen työkaveriksi, itkemistä tahdon voimalla…

Share and Grow -osaamisfestarit toimivat erityisen hyvin, jos haluat

✅ Nostaa ihmisten keskinäistä arvostusta ja vahvistaa keskinäistä yhteisöllisyyttä.

✅ Saada yhden tai useamman tiimin hyödyntämään toistensa osaamista paremmin.

✅ Lisätä kevyellä toteutustavalla porukan osaamista alan ajankohtaisissa aiheissa.

✅ Häikäistä kumppaneita ja asiakkaita talon osaamisella ja parantaa yhteistyötä heidän kanssaan.

✅ Saada kansainvälisen yrityksen tai konsernin eri toimintoja jakamaan osaamistaan entistä enemmän.

Vie tiimisi innostavalle yhteiselle oppimismatkalle!

Mistä Share and Grow -osaamisfestareissa on kyse?

Osaamisfestareiden ajatus on yksinkertainen: jokainen osaa jotain – tule ja opeta se muille! Vertaisoppimisen konseptimme kattaa organisaatiollenne rakennettavan digitaalisen työympäristön, materiaalit oppimistapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen sekä tietenkin kaksi kokenutta fasilitoijaa, jotka loihtivat festivaalitunnelmaa ja hoitavat festarien käytännönjärjestelyt.

Osaamisfestarit ovat innostava tapa

 • tunnistaa omaa ja työkavereiden osaamista,
 • oppia uutta,
 • yllyttää osaamisen jakamisen kulttuuria,
 • opettaa opettamaan,
 • murentaa siiloja ja
 • nostaa ihmisten keskinäistä arvostusta.

Osaamisfestarit auttavat organisaatiotasi

 • Kiihdyttämään osaamisen jakamista ajankohtaisissa asioissa.
 • Varautumaan tulevaisuuden osaamistarpeisiin.
 • Rakentamaan ajan hermoilla pysyvää oppimiskulttuuria.
 • Pitämään talon osaajia mukana kiivaassa muutostahdissa.

Panosta osaamisen kehittämiseen ja valjasta tiimisi osaaminen yhteiseksi kasvuksi!

Haluatko saada tiimisi loistamaan? Tilaa osaamisfestarit!

Järjestetään yhdessä tiimillesi, yksiköllesi tai vaikkapa koko henkilöstöllesi Share and Grow -osaamisfestarit, joilla organisaatiosi vertaisoppiminen nostetaan uudelle tasolle.

  Fasilitoijat

  Elina Pärnä
  Faros & Com

  Olen analyyttinen ja kekseliäs kouluttajien kouluttaja sekä oppimisen asiantuntija. Vahvuuteni on kyky auttaa asiakasta löytämään selkeä fokus ja linjakas pedagoginen idean omaan koulutukseensa. Lisäksi autan kouluttajia yhdistämään tietoa organisaation tilanteesta liiketoimintaa tukevien koulutusten suunnitteluun ja niiden vaikuttavuuden arviointiin.

  Elina Söderlund
  Kuulas & Co

  Punaisena lankana urapolullani kulkee työelämänmuutos, osaamisen kehittäminen, oppiminen ja urapolut. Akateeminen taustani on oppimisessa, kasvussa ja kehittymisessä aikuisiällä. Kokemusta ja näkemystä yhteisöllistä työskentelyä ja oppimista tukevista teknologioista ja ratkaisuista.

  Tunneälykäs tiimipelaaja: visioiva/ideoiva, fasilitoiva ja rohkaiseva. Vuorovaikutustilanteissa toimin joustavasti ja viestin taitavasti. Minusta välittyy energisyyttä ja innokkuutta, mikä myös innostaa muita ja jolla saadaan aikaan yhteistyötä ja hyvää ilmapiiriä. Työskentelyotteeltani olen paitsi analyyttinen myös toiminnallinen ja minulle on luontaista siirtyä nopeasti tavoitteelliseen tekemiseen ja pyrkiä edistämään asioita. Intohimonani onkin ihmisten tuominen yhteen, työskentelemään ja oppimaan merkityksellisten asioiden äärelle.