Faros & Com mukana Joulupuu-keräyksessä

Faros & Com mukana Joulupuu-keräyksessä

2018-11-21T14:32:39+00:00

Joulupuu on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle ja hänen perheelleen.

Myös me tahdomme olla mukana tuomassa joulumieltä lapsille, nuorille ja perheisiin, jotka muuten jäisivät vaille joulupukin tervehdystä. Järjestämme Joulupuu-lahjakeräyksen toimitiloissamme Martela-talossa osoitteessa Takkatie 1.

Tahdotko sinä olla mukana?

Kannustamme myös asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme osallistumaan – mikäli olet tulossa tapaamaan meitä, voit tuoda tullessasi lahjan keräyspisteeseemme 20.11-10.12.2018 välisenä aikana.

Toimi näin:

  1. Hanki lahja, joka voi olla uusi tai itse tehty käyttämättömän lahja. Rahaa keräys ei valitettavasti voi ottaa vastaan, lahjakortit ovat kuitenkin ok. Eniten tarvetta vuonna 2018 on 11-17 -vuotiaiden lasten lahjoille.
  2. Paketoi lahja.
  3. Keräyspisteeltämme löydät pakettikortteja, joihin merkitään kenelle lahja on tarkoitettu (tyttö/poika/lapsi/nuori), minkä ikäiselle lahja sopii ja mikä on lahjan sisältö.
  4. Kiinnitä pakettikortti lahjanaruun, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Kortin voi myös teipata kevyesti lahjaan. Narua ja teippiä löydät keräyspisteeltämme.

Kurkkaa lahjavinkit tästä.

Toimitamme keräämämme joululahjat eteenpäin 11.12.2018 ja ne jaetaan Helsingin alueen lastensuojelun piirissä oleville lapsille sekä nuorille Keskuspuiston Nuorkauppakamarin järjestämän Joulupuu-keräyksen ja Helsingin kaupungin toimesta.

Lisätietoa Faros & Comin Joulupuu-keräyspisteestä:
Riina Juslin riina.juslin@faroscom.com, 0400 216012 | Kati Torniainen kati.torniainen@faroscom.com.

Lisätietoa Joulupuu-keräyksestä.