Faros & Com mukana Joulupuu-keräyksessä 2019

Faros & Com mukana Joulupuu-keräyksessä 2019

2019-11-18T15:18:40+00:0018.11.2019|

Joulupuu on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle ja hänen perheelleen.

Myös me tahdomme olla mukana tuomassa joulumieltä lapsille, nuorille ja perheisiin, jotka muuten jäisivät vaille joulupukin tervehdystä. Järjestämme Joulupuu-lahjakeräyksen toimitiloissamme Martela-talossa osoitteessa Takkatie 1 (3krs).

Tahdotko sinä olla mukana?

Kannustamme myös asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme osallistumaan – mikäli olet tulossa tapaamaan meitä, voit tuoda tullessasi lahjan keräyspisteeseemme 18.11.-9.12.2019 välisenä aikana.

Toimitamme keräämämme joululahjat eteenpäin 10.12.2019 ja ne jaetaan Helsingin alueen lastensuojelun piirissä oleville lapsille sekä nuorille Keskuspuiston Nuorkauppakamarin järjestämän Joulupuu-keräyksen ja Helsingin kaupungin toimesta.

Joulupuun keräyspiste Faros & Comilla

Toimi näin:

  1. Hanki lahja, joka voi olla uusi tai itse tehty käyttämättömän lahja. Rahaa keräys ei valitettavasti voi ottaa vastaan, lahjakortit ovat kuitenkin ok. Eniten tarvetta vuonna 2019 on 11-17 -vuotiaiden lasten lahjoille ja tarkempia lahjavinkkejä voit katsoa täältä.
  2. Paketoi lahja.
  3. Keräyspisteeltämme löydät pakettikortteja, joihin merkitään kenelle lahja on tarkoitettu (tyttö/poika/lapsi/nuori), minkä ikäiselle lahja sopii ja mikä on lahjan sisältö.
  4. Kiinnitä pakettikortti lahjanaruun, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Kortin voi myös teipata kevyesti lahjaan. Narua ja teippiä löydät keräyspisteeltämme.

Lisätietoa Faros & Comin Joulupuu-keräyspisteestä:

Riina Juslin riina.juslin at faroscom.com, 0400 216012 | Kati Torniainen kati.torniainen at faroscom.com.

Lisätietoa Joulupuu-keräyksestä.