Autamme digitaalisessa osaamisen kehittämisessä

Autamme digitaalisessa osaamisen kehittämisessä

2020-03-26T08:21:31+00:0025.3.2020|

Sekä yritykset että työntekijät opettelevat kiireellä uusia toimintatapoja. Työnteko ja kouluttaminen digitalisoituvat kerta heitolla, mikä aiheuttaa ylimääräistä hämmennystä. Miten koulutat verkossa ripeästi, mutta samalla vaikuttavasti?

Voit toki jakaa tietoa muuntamalla kouluttajan tukimateriaalina käytetyn PowerPoint-esityksen webissä esitettävään muotoon. Koulutus jää kuitenkin tällöin puuttumaan. Jos verkkokoulutus rakennetaan perustumaan valtavaan tekstimassaan, jää henkilöstön harteille oleellisen löytäminen tietomassasta ja sen soveltaminen käytäntöön.

Meillä on kokemusta verkkokoulutusten toteuttamisesta lukuisille yrityksille eri sisällöntuotanto-ohjelmilla ja erilaisiin teknisiin oppimisympäristöihin. Me suunnittelemme linjakkaan ratkaisun, jossa sisältö, menetelmät ja digitaaliset ratkaisut tukevat napakasti tavoitteeseen pääsemistä.

Jos tarvitset yritysmaailmaan erikoistuneiden pedagogien, käsikirjoittajien tai tuottajien apua, me olemme valmiina.

Ota yhteyttä

Lue myös näistä:

Ota yhteyttä!