Faros & Com ja Howspace kumppaneiksi

2020-08-17T11:15:43+00:0017.8.2020|

Meille on tärkeää helpottaa asiakkaittemme työarkea digitaalisin ratkaisuin. Tästä syystä olemmekin innoissamme uudesta kumppanuudestamme Howspacen kanssa! 

Laaja digitaalisten työkalujen työkalupakkimme täydentyi fasilitointia, etäkouluttamista ja kehittämistä tukevalla helppokäyttöisellä ja jatkuvasti kehittyvällä Howspace-alustalla. Meiltä saat tukea sen tehokkaaseen hyödyntämiseen – autamme niin kehityskokonaisuuksien suunnittelussa kuin koulutussisältöjen tuottamisessa ja niiden tekemiseen opastamisessakin.

Me itse käytämme Howspacea laajasti asiakasprojekteissamme, mm:

  • Johtoryhmien kehittämisprojekteissa
  • Strategiatyön ja strategian arkeen viemisen tukena
  • Osaamisen kehittämisen suunnittelutyössä
  • Blended Learning -koulutuskokonaisuuksissa
  • eLearning-ratkaisujen tukena.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää, joten olethan yhteydessä!


Me Faros & Comilla kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa organisaatioiden osaamista ja mahdollistamme jatkuvaa oppimista yhä enenevässä määrin digitalisoituvassa maailmassa. Panostamme erityisesti pedagogisesti laadukkaisiin koulutussisältöihin sekä aitoon muutokseen johtaviin kehittämisprosesseihin.

Arja Sipola Arja Sipola
Johtaja, Digitaaliset osaamisen kehittämisen ratkaisut
arja.sipola@faroscom.com  | 040 555 5667Howspace logo

Howspace on verkkopohjainen tekoälyä hyödyntävä fasilitointi-, sitouttamis- ja yhteistyöalusta.  Howspacen avulla räätälöit prosessit ja sisällön nopeasti ja tehokkaasti yksittäisille tiimeille sekä sitoutat koko organisaation kehittämiseen saumattomasti yhdellä napsautuksella ja millä tahansa laitteella. Howspace tukee organisaatioiden kehittämistä jo sadoissa organisaatioissa ympäri maailmaa. Lue lisää Howspacesta www.howspace.com.

Ulla Luukas, HowspaceUlla Luukas
Partnerships Director
ulla.luukas@howspace.com | 050 570 3089