Työelämän uudet tuulet

2020-11-17T11:57:43+00:0016.11.2020|

Työelämän muutos on käynnissä ja tapahtuu vauhdilla. Muutos ravisuttaa aiempia työelämän rooleja ja työskentelytapoja. Organisaatiot ovat muuttumassa hierarkiavapaiksi ja työskentelytavat joustavimmiksi.

Tämän päivän organisaatiossa korostetaan yhteistyötaitoja ja työn suorittamiseen soveltuvaa osaamista. Organisaatiovapaus lisää sekä joustavuutta että työntekijän vastuuta.
Työntekijän valmiudet työsuoritukseen, yhteistyötaidot ja kyky ammatilliseen kehittymiseen ratkaisevat menestymisen työssä. Johtaminen on tasa-arvoista tiimityötä, jossa esimieheltä edellytetään tunne- ja viestintätaitoja.

Muutos on välttämätön, muttei helppo

Työelämän muutos tuo mukanaan haasteita ja mahdollisuuksia. Muutokseen reagoiminen on välttämätöntä, mutta sen toteuttaminen ei ole aina helppoa.

Faros & Com on paras kumppani muutoksessa

Jokainen organisaatio ja muutostarve on erilainen. Me Faros & Comilla pureudumme asiakkaan nykytilanteeseen ja autamme määrittelemään muutoksen tavoitteet.

Tarjoamme keinot muutoksen läpiviemiseen monipuolista osaamistamme ja vankkaa kokemustamme hyödyntäen. Rakennamme asiakkaalle tehokkaan ja vaikuttavan kokonaisratkaisun ajankohtaisia oppimismenetelmiämme hyödyntäen. Tuemme asiakasta muutoksen tehokkaassa käyttöönotossa.

Toteutamme asiakkaillemme yksilöllisiä ratkaisuja johdon ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen.Voimmeko olla avuksi?

Autamme muutoksen toteuttamisessa monipuolista osaamista ja vankkaa kokemusta hyödyntäen. Kokonaisratkaisu on asiakaslähtöinen, tehokas, ajankohtainen ja vaikuttava.


Ota yhteyttä