Faros & Com – Entistä vahvempana vuoteen 2021

2021-01-11T08:36:11+00:0011.1.2021|

Vuosi 2020 oli erittäin haasteellinen monelle yritykselle. Toisille se toi mahdollisuuksia.

Meille kävi hyvin. Työelämän muutos on ollut paljon nopeampaa kuin kukaan meistä osasi ennakoida. Meillä on ollut tarjota siihen toimivia ratkaisuja. Johtamiseen on tarvittu uusia keinoja samalla kun osaamisen kehittäminen ja omista kumppanuuksista huolehtiminen on vaatinut entistä enemmän digitaalisia ratkaisuja.

Millainen oli Faros & Comin vuosi 2020?

Ylitimme reippaasti liikevaihtotavoitteemme, ja kasvumme ylsi huikeasti 18 %:iin. Saimme organisaatiomme uusia timantteja. Olemme onnistuneet kehittämään palveluitamme ja tuotteitamme tuottamaan entistä enemmän lisäarvoa asiakkaillemme. Asiakkaamme olivat tyytyväisiä – NPS lukumme on 66. Saimme lähes 30 ihan uutta asiakasta. Onnistuimme säilyttämään tiimihenkemme etäillen.

Mistä voimme enää haaveilla 2021?

Tiedän, että palvelukokonaisuutemme on loistava. Ymmärrämme aidosti liiketoiminnan tarpeita ja pystymme tarjoamaan monipuolisia ja nykyaikaisia ratkaisuja kulloinkin käsillä olevaan tarpeeseen. Tätä ei tarvitse haaveilla. Mistä sitten haaveilen?

Sanotaan, että kun sanoo ääneen haaveensa, se voi toteutua. Toivon siis ääneen kahta asiaa:

  • Asiakkaamme pysyvät tyytyväisinä ja saavat aidosti lisäarvoa ja rikastusta liiketoiminnalleen ratkaisuistamme myös jatkossa.
  • Henkilöstömme on edelleen innostunutta ja toimii loistavasti yhtenä tiiminä toisiaan arvostaen sekä tuottaen iloa ja kehittymismahdollisuuksia asiakkaillemme ja itselleen.

Muuta ei tarvita. Tästä seuraa edelleen, että kasvumme jatkuu, tuotteemme, palvelumme ja ihmisemme kehittyvät, henkilöstömme kokee tyytyväisyyttä sekä iloa työstään ja asiakkaamme saavat oikeita ratkaisuja liiketoimintahaasteisiinsa.

Kiitos ihanat asiakkaat ja aivan huikea Faros & Comin väki vuodesta 2020 – Yhdessä enemmän ja eteenpäin vuoteen 2021!
Faros & Comin toimitusjohtaja Minna Järvensalo

Minna Järvensalo
Toimitusjohtaja

Minna on mukana Faros & Comin innostavassa ja osaavassa työyhteisössä kehittämässä asiakkaiden liiketoimintaa osaamisen kehittämisen monipuolisin ja vaikuttavin keinoin. Jokaisella on oikeus menestyä työssään!Faros & Com on osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayritys. Faros & Com kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa ja mahdollistaa jatkuvaa oppimista organisaatioissa monipuolisten ja laadukkaiden menetelmien sekä digitaalisten ratkaisujen avulla. Voit tutustua koko palveluvalikoimaamme täällä.