Hiiohoi – tervetuloa TicTacin ja Faros & Comin Afterwork-tapahtumaan 25.5.2023!

Tervetuloa TicTacin ja Faros & Comin Articulate Afterwork-tapahtumaan torstaina 25.5. klo 14-18

Mitä haasteita voit taklata verkkokoulutuksella? Miten suunnittelet verkkokurssin tehokkaasti ja mitä pitää ottaa huomioon? Mikä tuotantoväline sopisi juuri sinun tilanteeseesi ja mitä niillä oikein on mahdollista tehdä?

Astu laivaan ja tule kuulemaan kokeneiden asiantuntijoiden käytännön vinkkejä vaikuttavan verkkokurssin suunnitteluun ja tuottamiseen!

Afterwork-tapahtuma järjestetään Majakkalaiva Relandersgrundissa Helsingissä torstaina 25.5. klo 14–18. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan kansituolisi pian! Tilaisuus on maksuton.

Tapahtuman tiedot

📅 Päivämäärä: Torstai 25.5.2023

🕜 Aika: 14.00–18.00

🛥️ Paikka: Majakkalaiva Relandersgrund, Meritullintori 4 00170 Helsinki

✉️ Lisätietoja: Arja Sipola, arja.sipola@faroscom.com

Ohjelma

14.00–14.30 Millä laiva on lastattu? Tervetulosanat ja gastin esittely

14.30–15.00 Oppimismuotoilulla laatua ja vaikuttavuutta verkkokoulutukseen – mitä se tarkoittaa? Elina Pärnä, Learning Designer

15.00–15.30 Kummalla rakennan kurssin, Storylinella vai Risella, vai käyttäisinkö molempia? Käytännön esimerkkejä ja vinkkejä, Arja Sipola, Head of Digital Learning Solutions

15.30–16.30 Workshop: Otetaan kompassilla oikea suunta ja ratkaistaan haasteet yhdessä

16.30–18.00 Hyvästä seurasta ja lempeistä laineista nauttimista

18.00 Tilaisuuden virallinen osuus päättyy

Puhujat

Lotta Naukkarinen, Sales Executive, TicTac AB

Olen moniosaaja ja tuen TicTac Learnilla niin suomalaisia kuin pohjoismaisiakin asiakkaita. Kerron mielelläni, kuinka voit hyödyntää verkko-oppimisen työkaluja eri toimialoilla.

Elina Pärnä, Learning Designer, Faros & Com Oy

Olen analyyttinen ja kekseliäs oppimisen asiantuntija. Vahvuuteni on kyky auttaa asiakasta löytämään osaamisen kehittämiselle selkeä fokus sekä yhdistämään tietoa organisaation tilanteesta liiketoimintaa tukevien koulutusten suunnitteluun. Minulla on kahdeksan vuoden kokemus verkkokurssien suunnittelusta ja käsikirjoittamisesta.

Arja Sipola, Head of Digital Learning Solutions, Faros & Com Oy

Digitaalisten osaamisen kehittämisen ratkaisujen laaja-alainen toteuttaminen ja tekniset ratkaisut ovat intohimoni.​ Hallitsen niihin liittyvät strategiat, parhaat käytännöt sekä työkalut, joita tähän tarvitaan. Suunnittelen ja vedän monipuolisia hankkeita. Minulla on kolmen vuosikymmenen kokemus verkkokoulutuksesta. ​

Järjestäjät

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa