fbpx

Työkaluja, joilla rakennat hyvinvointia

Tervetuloa HR:n ja liiketoimintajohtajien ketterät käytännöt toiminnan tueksi -tilaisuuteen keskiviikkona 31.5.2023 klo 8.30–11.00 Helsingin Pitäjänmäelle

Tilaisuus on suunnattu HR-johtajille, HRD-asiantuntijoille sekä liiketoimintajohdossa toimiville. Tilaisuus alkaa rennolla aamupalalla ja verkostoitumisella. Vieraista huolta pitävät Faros & Comin, Veritaksen ja Urbaserin asiantuntijat.


Juhana Lamberg, Faros & Comin toimitusjohtaja, kertoo, mitä olisi voinut tehdä toisin johtamisen kompastuskohdissa. Hän kertoo esimerkkejä johtamistilanteista ja vaikuttavasta pedagogiikasta, joiden avulla voi saavuttaa parempia tuloksia myös hyvinvoinnissa.

Case-esimerkki käsittelee HR:n ja työeläkeyhtiön ketteryyttä yhteisen hyvän edistämiseksi. Hanna Rissanen Urbaser Oy:sta ja Katri Wänninen Veritas Eläkevakuutuksesta kertovat käytännön esimerkkejä työhyvinvoinnin edistämisestä ja mittareiden kehittämisestä. Saat konkreettisia vinkkejä oman organisaatiosi työkyvyn edistämiseen.

Lisäksi Faros & Comin oppimismuotoilija Elina Pärnä jakaa käytännön työkaluja, joilla voidaan edistää muutosta ja saada omat ideat läpi. Monessa organisaatiossa johtajat ja asiantuntijat eri aloilta ovat muutoshaasteen edessä tietämättä, miten viesti saadaan läpi muille. Tilanne vaikuttaa varmasti myös organisaation hyvinvointiin.

Tilaisuus päättyy yhteenvetoon, keskusteluun ja arvontaan. Poimi ideat, vinkit ja parhaat käytännöt mukaan omaan organisaatioosi. Tule mukaan verkostoitumaan, oppimaan ja jakamaan kokemuksia muiden HR-johtajien ja liiketoiminnan asiantuntijoiden kanssa!

HR:n ja liiketoimintajohtajien ketterät käytännöt toiminnan tueksi -tilaisuus

📅 Päivämäärä: Keskiviikko 31.5.2023

🕜 Aika: 8.30–11.00

🛥️ Paikka: Faros & Com, Valimotie 21, 00380 Helsinki

✏️ Ilmoittautuminen: 25.5. mennessä

Tilaisuus on maksuton.

Ohjelma

8.30–9.00 Aamupala ja verkostoitumista

9.00–9.10 Alkusanat ja esittäytymiset

9.10–9.20 Liiketoimintajohdon kompastuskivet – mitä olisin tehnyt toisin? Juhana Lamberg, toimitusjohtaja, Faros & Com

Vaikuttavassa pedagogiassa ja hyvässä johtamisessa on paljon samaa. Juhana kertoo esimerkkejä, mitä olisi itse voinut tehdä eri lailla johtamisessa ja miten voisi yleisesti toimia niin, että syntyy parempia tuloksia – myös hyvinvoinnissa.

9.20–9.50 Case: HR:n ja työeläkeyhtiön ketteryys on yhteiseksi hyväksi! Hanna Rissanen, henkilöstöpäällikkö, Urbaser Oy & Katri Wänninen, työkykyasiantuntija, Veritas Eläkevakuutus

Hanna ja Katri ovat monen vuoden ajan ketterästi kehitelleet työhyvinvointia edistäviä toimintatapoja ja mittareita. Tarkoituksena on kertoa konkreettisesti, mitä olemme tehneet, ja miten Urbaserilla edistetään työkykyä suunnitelmallisesti. Kerää käytännön vinkit mukaan omaan organisaatioosi!

9.50–10.20 Työkaluja, joilla saat ideasi läpi, Elina Pärnä, oppimismuotoilija, Faros & Com

Johtajat, esihenkilöt ja asiantuntijat eri aloilla pohtivat, miten saada omat viestinsä ja ideansa läpi muille onnistuneesti. Oppimismuotoilijamme Elina kertoo käytännön vinkkejä, joiden avulla jokainen voi saada muutosta aikaan niin liiketoiminnassa kuin hyvinvoinnissakin.

10.20–11.00 Yhteenveto, keskustelua, arvonta

11.00 Tilaisuus päättyy

Puhujat

Juhana Lamberg
Toimitusjohtaja
Faros & Com

Hanna Rissanen Henkilöstöpäällikkö
Urbaser Oy

Katri Wänninen Työkykyasiantuntija
Veritas Eläkevakuutus

Elina Pärnä
Learning Designer
Faros & Com

Saapumisohjeet

Saapuminen autolla
Valimo21:sen pihasta löytyy maksullisia parkkipaikkoja (Taskuparkki, Easypark).

Saapuminen julkisilla
Valimo21:seen on Valimon asemalta (A-juna) n. 300 metrin kävelymatka. Pääset myös bussilla kävelymatkan päähän. Sopivimman reitin löydät HSL:n avulla.

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa