fbpx

Novartin voittava Myyjien perehdytysprosessi

Novart Oy:n ja Faros & Comin yhteistyö alkoi Novartin tarpeesta kehittää myyjien perehdytysprosessia. Yhteisissä workshopeissa luotiin kehityssuunnitelma ja rakenne uudenlaiselle perehdytyspolulle. Faros & Comin asiantuntijat ovat tukeneet kehitystyötä ja ratkaisseet haasteita yhdessä asiakkaan kanssa.

Tuoreimmassa yhteistyössä rakensimme pedagogisesti toimivan, selkeän ja motivoivan verkkokoulutuksen keittiösuunnittelun parissa työskenteleville myyjille. Koulutuksen perustana toimii Novartin tallennettu Teams-koulutus, jossa opastetaan suunnitteluohjelmiston käyttöön. Nauhoitus pilkottiin pedagogisesti tarkoituksenmukaisiin osiin ja video-osioiden väliin lisättiin aktivoivia case-harjoituksia, jotka vahvistavat oppimista ja antavat myyjälle palautetta edistymisestä.

Tuloksena syntyi verkkokoulutus, joka toimii ennen kaikkea loistavana perehdytyksenä uusille myyjille, mutta myös arjen oppaana kaikille suunnitteluohjelmistoa käyttäville työntekijöille. Tavoitteenamme on hyödyntää kehitettyä konseptia ja tuottaa myös jatkossa sisältöä, joka tuo ketteryyttä ja tehokkuutta Novartin myyjien perehdytykseen.

“Yhteistyö Faros & Comin kanssa on helppoa, innostavaa ja iloista. Yhteistyöprojektimme oli kokonaisuudessaan hyvin toimivaa ja ammattitaitoista jokaisessa prosessivaiheessa. Kaikki eteni juuri siinä aikataulussa, mitä sovittiin. Saimme myös eväitä tulevaisuuteen, sillä nyt tiedämme paremmin millaista koulutusmateriaalia meidän kannattaa jatkossa tuottaa. Suunnitteilla onkin jatkoa yhteistyössä Faros & Comin kanssa. Ihan mahtavan hyvä fiilis jäi koko projektista!”

– Annemari Nordenswan, Ohjelmisto- ja koulutuskoordinaattori

Kaipaatko apua digitaalisessa osaamisen kehittämisessä?

Me Faros & Comilla autamme tavoitteiden kirkastamisessa ja tarpeidesi mukaisten ratkaisujen toteuttamisessa!

    Vinkkaa, linkkaa, twiittaa