Palvelukeskus Helsinki – Haasteelliset palvelutilanteet -verkkokurssi

Palvelukeskus Helsinki on Helsingin kaupungin omistama liikelaitos. Tuotamme ruokapalveluita, puhtauspalveluita sekä puhelin- ja hyvinvointipalveluita kaupungin toimialoille ja viime kädessä helsinkiläisille aina vauvasta vaariin.

Yhteistyö Faros & Comin kanssa käynnistyi tarpeestamme vahvistaa erityisesti puhelinasiakaspalvelijoidemme kykyä toimia vaativissa palvelutilanteissa. Samaan aikaan kaupungilla oli otettu käyttöön uusi digioppimisalusta, jota halusimme pilotoida oman verkkokurssin osalta. Kartoitimme alkuun erilaisia vaihtoehtoja, kunnes löysimme Faros & Comin valmiin Haasteelliset palvelutilanteet -verkkokurssin, joka oli kuitenkin räätälöitävissä mm. tehtävien osalta arkeemme sopivaksi ja lisättävissä suoraan käyttämällemme verkko-oppimisalustalle.

Verkkokurssin räätälöinti kävi todella ketterästi ja nopeasti. Keskustelimme ensin muutostarpeistamme Faros & Comin edustajien kanssa, jonka jälkeen saimme tunnukset ja selkeät ohjeet ns. kommentointiohjelmaan, jossa kävimme verkkokurssin vielä kohta kohdalta läpi ja jonne kirjasimme toivomamme muutokset. Myös itse valmiin verkkokurssin lisääminen digioppimisalustallemme sujui vaivatta.

Yhteistyömme Faros & Comin kanssa oli kaikin puolin helppoa, sujuvaa ja mutkatonta. Pieni projektimme eteni nopeasti ja sovitussa aikataulussa. Kiitämme lämpimästi iloisesta palvelusta ja hyvästä yhteistyöstä!

Kiinnostuitko valmiista verkkokursseistamme?

Valmiskurssiemme joukosta löytyy koulutuksia yleisimpiin työtä tehostaviin taitoihin.

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa