fbpx

Oletko sinä etsimämme asiakkuuspäällikkö?

Työpaikkailmoitus: Asiakkuuspäällikkö

Digitaalisen oppimisen ja johtamisen teemoista innostunut B2B-myynnin ammattilainen, tule mukaan kasvavaan organisaatioomme! Meillä pääset kehittymään liiketoiminnan konsultoinnin asiantuntijana ja auttamaan asiakkaita menestymään.

Etsimme Asiakkuuspäällikköä, jolta löytyy paloa työelämän muutoksen, johtamisen ja digitaalisen oppimisen teemoihin sekä ennen kaikkea asiakkaiden auttamiseen.

Työsi koostuu niin uusasiakashankinnasta kuin olemassa olevien asiakkuuksien ylläpidosta ja hoidosta. Meillä ei luukuteta vain muutamaa tuotetta, vaan pääset tarjoamaan kokonaisvaltaisia jatkuvan oppimisen ja osaamisen kehittämisen palveluita asiakkaillesi. Työpäiväsi koostuvat pääsääntöisesti asiakastapaamisista, asiakkaiden kontaktoinnista sekä muista asiakastyöhön liittyvistä elementeistä, kuten tarjousten ja esitysten laadinnasta. Pääset myös mukaan kehittämään toimintaamme ja viemään palveluitamme seuraavalle tasolle.

💎

Haemme digitaalisen oppimisen ja johtamisen teemoista innostunutta B2B-myynnin ammattilaista

Tehtävän tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Toivottu aloituspäivämäärä: Syyskuun aikana

Sijainti: Valimo, Valimotie 21, Helsinki / Hybridi

Haku-DL: 14.8. mennessä

Oletko sinä etsimämme asiakkuuspäällikkö?

Ennen kaikkea motivoidut myyntiin, asiakkuuden hoitoon ja uusasiakashankintaan painottuvasta tehtävästä. Jotta pääset hienosti vauhtiin, niin toivomme, että sinulta löytyy aiempaa kokemusta niin konsultatiivisesta B2B-ratkaisumyynnistä kuin oppimisympäristöistä ja e-learningistä.

Hallitset useampia asiakkuuksia ja projekteja yhtäaikaisesti, joten järjestelmällisyys, hyvät ajanhallintataidot sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä. Sinulta löytyy kyky kuunnella asiakasta ja löytää hänen tarpeisiinsa sopivat ratkaisut. Olet itseohjautuva tekijä, joka saa kiksejä yritysten auttamisesta muuttuvan työelämän kiemuroissa. Kielitaidon osalta hallitset niin suomen kuin englannin kielen. Lisäksi sinulla on hallussa modernit työkalut, kuten CRM:n käyttö.

Mitä sinä saat, kun liityt joukkoomme?

Olemme rento, itseohjautuva ja tiivis työyhteisö, jossa kukaan ei hengitä niskaan. Olemme asiantuntevia, mutta emme liian tosikkoja – niin asiakkaiden kuin työkavereiden suuntaan. Työyhteisömme koostuu liiketoiminnan kehittäjistä, johtamisen ja työelämän muutoksen asiantuntijoista, henkilöstön kehittäjistä, osaamisen kehittämisen konkareista, kasvatustieteilijöistä, pedagogiikan asiantuntijoista, graafisista suunnittelijoista, web-suunnittelijoista, oppimisympäristöasiantuntijoista ja tuotantoassistenteista. Kaikkia yhdistää halu kehittää asiakasyritystemme toimintaa!

Ratkaisumyynnin asiantuntijana teet töitä merkityksellisten ja laadukkaiden palveluiden parissa. Teet yhteistyötä monenlaisten organisaatioiden kanssa sekä kehityt ja kasvat liiketoiminnan konsultoinnin asiantuntijana. Pääset jättämään oman kädenjälkesi ja vaikuttamaan yrityksemme kasvutarinaan.

Meille etätyöskentely on arkipäivää, mutta viihdymme myös hyvin toimistollamme Helsingin Valimossa. Työaikasi ovat joustavat, ja voit itse vaikuttaa siihen, miten ja missä oma työ tehdään. Henkilöstöetuihimme kuuluvat esimerkiksi työterveyshuolto ja kuntosalijäsenyys. Tykkäämme myös viettää aikaa yhdessä esim. aftereiden merkeissä.

Meistä voit lukea lisää täältä ja tiimiimme pääset puolestaan tutustumaan täältä.

Innostuitko?

Hakeminen onnistuu ketterästi LinkedIn-profiililla sekä vastaamalla yhteen kysymykseen alla olevan linkin kautta 14.8. mennessä. Halutessasi voit hakea myös CV:n ja hakemuksen avulla.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toiveenamme on, että pääsisit aloittamaan viimeistään syyskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Choicen Emma Jokinen (emma.jokinen@choicehr.fi, p. 050 550 6784) arkisin klo 9-16 välillä.

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa