Hyödynnä oppimisdataa liiketoimintalähtöisessä oppimisen johtamisessa

Tuloksellinen liiketoiminta perustuu tiedolla johtamiseen ja tavoitteelliseen osaamisen kehittämiseen. Tavoitellun oppimisen vaikuttavuuden mittaaminen on kuitenkin organisaatioissa monesti vähäistä tai olematonta oikeiden työkalujen puuttuessa. Koulutuksista saadut palautteet tai muut perinteiset arviointimallit eivät myöskään anna välttämättä oikeanlaista tietoa osaamisen kehittämisen vaikutuksista liiketoimintaan.

Kerromme nyt, miten organisaatiosi voi avullamme hyödyntää oppimisdataa liiketoimintalähtöisessä oppimisen johtamisessa.

Mitä oppimisdata on?

Oppimisdata on verkko-oppimisalustan keräämää tietoa digitaalisten oppimissisältöjen, kuten verkkokurssien tai verkkokoulutusten suoritusaktiivisuudesta ja opiskelijan suoriutumisesta kurssilla.

Kuinka valjastat oppimisdatan oppimisen johtamisen tueksi?

Yhdistämällä oppimisdatan organisaatiosi liiketoiminnan tavoitteisiin saat hyödyllistä tietoa osaamisen kehittämisen tueksi.

Olemme kehittäneet Loisto-oppimisalustallemme integraation, jonka avulla organisaatiosi liiketoiminnan tavoitteet ja oppimisdata saadaan koottua yhteen paikkaan. Yhdistämällä oppimisdatan esimerkiksi myyntidatan kanssa pystyt arvioimaan ja seuraamaan organisaatiosi osaamisen kehittämisen vaikuttavuutta liiketoimintaan.

Käytännön esimerkki:

Organisaatiosi julkaisee verkkokoulutuksen lisämyynnistä. Yhdistämällä liiketoiminnan eri toimintojen tiedot voit verrata oppimisdataa myyntidataan ja nähdä, kuinka paljon lisämyynti on kasvanut kyseisen koulutuksen suorittaneilla. Pystyt hyödyntämään raportointitietoa oppimisen vaikuttavuuden arvioinnissa ja kehittämään organisaatiosi osaamista oikeaan suuntaan.

Tarvitsetko apua oppimisdatan hyödyntämisessä?

Olipa kyseessä sitten oppimista edistävän, innostavan ja motivoivan verkko-oppimisalustan suunnittelu tai oppimisdatan valjastaminen, me Faros & Comilla autamme mielellämme!

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa