OLETKO SINÄ ETSIMÄMME BUSINESS DESIGNER?

Työpaikkailmoitus: Business Designer

Faros & Com, suomalainen 25 asiantuntijaa työllistävä Growth Learning -asiantuntijayritys, hakee nyt vahvistusta tiimiinsä! Etsimme liiketoimintalähtöistä Business Designeria, joka uskoo laadukkaaseen esihenkilötyöhön ja haluaa auttaa asiakkaitaan menestymään.

Meille johtamisen ja esihenkilötyön kehittäminen on oleellinen osa liiketoiminnan suunnittelua. Autamme johtoa kommunikoimaan liiketoiminnan tavoitteet kaikille ymmärrettävällä tavalla, tunnistamme kasvun esteet ja pullonkaulat ja tarjoamme pedagogiset keinot muuttaa tavoitteiden saavuttaminen jokapäiväiseksi toiminnaksi. Kun oppiminen lähtee liiketoiminnan tavoitteista, se tukee yksilöiden kehitystä ja sitoutumista yrityksen tai yhteisön kasvuun. Growth Learning on yksilöiden kasvun ja yritysten kasvun synkronointia molempia hyödyttävällä tavalla.

💎

Haemme liiketoimintalähtöistä Business Designeria

Tehtävän tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Palkka: 4000–6000 €/kk

Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan

Sijainti: Valimo, Valimotie 21, Helsinki / Hybridi

Haku-DL: viimeistään perjantaina 17.6.2022

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus liiketoiminnan vetämisestä tai HRD:stä. Olet ohjannut ja tukenut liiketoimintaa niin myötätuulessa kuin myrskyissäkin. Pedagogin tai liiketoimintaosaajan taustat ovat yhtä hyviä lähtökohtia tehtävään kuin uteliaisuus, halu auttaa asiakkaita menestymään ja vahvat vuorovaikutustaidotkin. Esiintyminen on tuttua sekä livenä että digitaalisilla kanavilla. Sinulla on halu auttaa organisaatioita ja yksilöitä kehittymään.

Tartut rohkeasti asiakkaan liiketoimintahaasteeseen ja toimit asiakkaan kehityskumppanina. Sinulta sujuu sekä asiakashankinta että työpajojen fasilitointi. Uskot vahvasti, että laadukas esihenkilötyö ja hyvä lähijohtaminen parantaa maailmaa – tai ainakin vahvistaa suomalaista työelämää. Pääset myös rakentamaan uutta, lanseerattavaa Growth Learning -konseptia ja mukaan menestystarinoihin yhdessä yritysten parhaimmistoon kuuluvien asiakkaidemme kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Merkityksellisen ja laadukkaan palvelutarjonnan, jolle on vetoa markkinoilla.
  • Työyhteisön täynnä kokeneita konsultoinnin, myynnin ja pedagogian asiantuntijoita sekä graafisia suunnittelijoita, web-suunnittelijoita ja oppimisympäristöasiantuntijoita, joiden kanssa nauraa, oppia ja onnistua.
  • Kasvavan yrityksen, jonka tarinaan pääset vaikuttamaan ja jättämään oman kädenjälkesi.
  • Ryhmähengen, hyvän meiningin ja matalan hierarkian työympäristön, jossa kukaan ei hengitä niskaan.
  • Todella viihtyisän toimiston Helsingin Valimossa ja mahdollisuuden etätyöhön.
  • Vastuun vaikuttaa siihen, miten ja missä oma työ tehdään sekä joustavat työajat.

Meistä voit lukea lisää täältä ja tiimiimme pääset puolestaan tutustumaan täältä.

Innostuitko?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemus helposti Duunitorin ilmoituksen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta ja liitä mukaan CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi.

Lisätietoja voit kysyä toimitusjohtajaltamme Juhana Lambergilta osoitteesta juhana.lamberg@faroscom.com tai puhelinnumerosta 050 5555 989 maanantaina 23.5.2022 kello 9–11 tai tiistaina 24.5. klo 15–17.

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa