Merkonomikoulutuksessa kehität ammattitaitoasi myynnissä, asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa.

SUOSITTU HIUS- ja kauneudenhoitoalan LIIKETOIMINNAN PERUSTUTKINTO alkaa TAAS syyskuussa 2024

Kehitä ammattitaitoasi ja suorita hius- ja kauneudenhoitoalan yrittäjille ja ammattilaisille suunnattu liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi. Koulutuksessa perehdytään mm. markkinointiin, kannattavaan toimintaan, asiakaspalveluun ja yritystoimintaan parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitoalan näkökulmasta.

Parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitoalalle kohdennettu liiketoiminnan koulutus

Merkonomikoulutuksessa kehität ammattitaitoasi myynnissä, asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa. Tutkinto antaa kattavan käsityksen parturi-kampaamo- tai kauneudenhoitoalan yrityksen liiketoiminnasta, joten se sopii hyvin alan yrittäjille. Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi on tunnettu ja työelämässä arvostettu Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. Saat sen kautta myös jatko-opiskelukelpoisuuden. 

Parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitoalalle kohdennettua liiketalouden koulutusta on toteutettu jo vuodesta 2012 eri puolella Suomea. Ryhmiä on ollut tähän mennessä yli 20. Koulutusohjelma järjestetään yhteistyössä Rastor-instituutin, Faros & Comin, Suomen Hiusyrittäjät ry:n ja Suomen kosmetologien yhdistyksen kanssa.

Koulutuksen laajuus ja sisältö

Tutkinnon suunniteltu kesto on 1,5–2 vuotta, ja siihen sisältyy koulutuspäiviä sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Koulutuspäiviä on noin 1–2 kuukaudessa. Laajuus on 180 osp.

Painopisteenä koulutuksessa on opiskeltavien asioiden käytännönläheinen soveltaminen omaan työhön ja osaamisen kehittämiseen.

  • Asiakaspalvelu kilpailukeinona hius- ja kauneudenhoitoalalla
  • Työyhteisössä toimiminen ja viestiminen
  • Tuloksellinen toiminta ja kannattavuus
  • Markkinointi
  • Hius- tai kauneudenhoitoalan yrittäjänä toimiminen
  • Tietotekninen osaaminen ja kielitaito

Koulutuksen suorittaminen

Tutkinto suoritetaan oman työn ohessa.

Koulutus on hybriditoteutus, eli osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollista myös etäyhteydellä. 

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitkä ovat tavoitteesi ja mitä jo osaat.

Jokaisessa tutkinnossa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle. Tutustu Liiketoiminnan perustutkinnossa vaadittavaan osaamiseen (ePerusteet) Opetushallituksen sivuilla.

Koulutus alkaa syyskuussa 2024 – ilmoittaudu viimeistään 5.8.2024

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa ammatillista peruskoulutusta. Opiskelu on maksutonta. Tutkinto on mahdollista suorittaa oppisopimuksella. 

Lue lisää koulutuksesta ja ehdoista Rastor-instituutin sivuilta ja ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 5.8.2024.

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa