Perehdytä kesätyöntekijät helposti verkkokurssilla

Onko organisaatioosi tulossa kesätyöntekijöitä? Miten varmistat, että myös kesätyöntekijät toimivat toivomallasi tavalla?

Toteuta verkkokurssi – tehokas, vaikuttava ja ennen kaikkea helposti toteutettava ratkaisu, jolla saat myös kesätyöntekijät toimimaan organisaatiosi tavoitteiden ja pelisääntöjen mukaisesti. Perehdytyskurssin avulla varmistat, että töihin tulevat saavat yhtenäisen perehdytyksen organisaatiosi keskeisimmistä asioista ja pääsevät nopeasti käsiksi töihin. Uudet työntekijät myös kokevat näin itsensä tervetulleiksi työyhteisöön.

Perehdytyskurssin pystyt toteuttamaan kohtuullisen helposti. Ja me autamme siinä, missä tarvitset apua. Voit näin itse keskittää voimavarasi muihin ajankohtaisiin asioihin.

Vinkkimme kesätyöntekijöiden verkkoperehdytyksen toteutukseen:

💎 Rajaa sisältöön olennaisin – perehdytä kesätyöntekijöille ne asiat, jotka jokaisen työntekijän on tärkeintä tietää organisaatiosi toimintatavoista.

💎 Valitse toimivin ratkaisu – mieti, minkä laajuinen ja tyylinen toteutus on tavoitteiden ja kohderyhmän kannalta paras.

💎 Opeta osallistamalla – varmista käytännönläheisillä aktiviteeteilla tärkeimpien asioiden sisäistäminen ja vaikuttavuus.

💎 Keskitä asiantuntijuutesi olennaiseen – pyydä Faros & Comilta apua siinä, mitä organisaatiosi ei kannata tehdä itse.

Miksi valita juuri verkkokurssi?

Lue oheisista blogeista, miksi verkkokurssi on hyvä ja ajankohtainen ratkaisu ja miten valitset tavoitteidesi kannalta parhaan verkkototeutuksen. 👇

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa