Kalvosulkeisia vai tavoitteellista osaamisen kehittämistä verkossa?

Parhaimmillaan verkkokouluttaminen on motivoivaa ja vaikuttavaa osaamisen kehittämistä, ei-niin-parhaimmillaan pölyttyneiden kalvosulkeisten siirtämistä sellaisenaan verkkoon.

Tämänkertainen uutiskirjeemme sisälsi vinkkejä vaikuttavien oppimistulosten saavuttamiseen pedagogiikan avulla, oppimisen tavoitteelliseen johtamiseen ja työn ohessa suoritettavien tutkintokoulutusten hyödyntämiseen henkilöstön osaamisen kehittämisessä.

Ja vaikka vielä nautitaan aurinkoisista pakkassäistä, kesätyörekryt ovat jo kovaa vauhtia käynnissä. Tiedätkö, millainen on työelämän ovia koputteleva sukupolvi?


”Me emme tarvitse pedagogia” ja muita kuuluisia viimeisiä sanoja

Pedagoginen osaaminen on voittava valttikortti jokaiselle organisaatiolle alaan katsomatta.

Oppimisen kehittäjämme Emma avaa aihetta blogissaan ja murtaa samalla pari myyttiä henkilöstön osaamisen kehittämisestä.


Pakko on paras motiivi, vai onko sittenkään…

Motivaatio on kriittisen tärkeä tekijä verkossa suoritettavien koulutusten vaikuttavuuden kannalta. Miten sitten voit sytyttää sisäisen motivaation verkkokurssilla?

Oppimisen kehittäjämme Laura pohtii blogitekstissään motivoinnin merkitystä ja keinoja verkkokurssin suunnittelijan näkökulmasta.


Oppimisen johtaminen

Oppimisen johtaminen on noussut organisaatioissa joko haasteeksi tai keskeiseksi menestystekijäksi. Kummassa junassa itse haluat matkustaa?

Oppimisen kehittäjämme Laura avaa aihetta blogitekstissään ja antaa vinkkejä tavoitteelliseen oppimisen johtamiseen.


Tue ensiaskeleita työelämässä perehdyttämällä kesätyöntekijät osaksi toimivaa työyhteisöä

Kesätyö on monelle nuorelle osaajalle ensimmäinen askel työelämässä. Millaista perehdytystä tarjoatte Z-sukupolvelle, jolla on omat odotuksensa teille työnantajana?

Aiheesta kirjoitti blogitekstin zoomereiden työnantajaodotuksiin vastaamisesta kiinnostunut oppimisen kehittäjämme Emma.


Varmista johtamis- ja liiketoimintaosaaminen tutkintokoulutuksella

Työn ohessa suoritettavilla tutkintokoulutuksilla sitoutat henkilöstöä ja viet työntekijän osaamisen uudelle tasolle, kustannustehokkaasti.

Toteutamme oppilaitoskumppaniemme kanssa eri toimialoille suunnattuja liiketoiminnan ja johtamisen tutkintokoulutuksia. Tällä hetkellä käynnissä on koulutuksia mm. erikoiskaupalle, vähittäiskaupalle, hius- ja kauneusalalle, luoville aloille, tekstiili- ja muotialalle, kahvila ja ravintola-alalle sekä urheilualan toimijoille. Näiden lisäksi meillä on toteutettu liiketoiminnan ja johtamisen tutkintokoulutuksia myös mm. autoalalle, terveydenhuoltoalalle ja optiselle alalle.

Kerromme mielellämme lisää tutkintokoulutusten hyödyistä ja siitä, mitä kouluttaminen vaatii organisaatiolta! Voit myös kurkata käynnistymässä olevat koulutukset tästä linkistä ja vinkata niistä eteenpäin omassa organisaatiossasi.

Tilaa Faros & Comin uutiskirje

Haluatko jatkossa saada vinkkimme uunituoreina sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa