fbpx
Henkilöitä luokkahuoneessa pöydän ääressä.

Vaikuttavia tuloksia liiketoimintalähtöisellä oppimismuotoilulla

Paras tapa kehittää organisaation liiketoimintaa on kehittää henkilöstön osaamista vastaamaan liiketoiminnan tavoitteita. Organisaation osaamisen kehittämisen tulisi olla systemaattista ja oppimisen kokonaisuuden rakennettu pedagogisilla menetelmillä liiketoiminnan tavoitteisiin perustuen. Vaikuttaviin tuloksiin pääsemme liiketoimintalähtöisen oppimismuotoilun avulla.

Faros & Comilla on monipuolista liiketoiminta- ja pedagogista osaamista, joilla pystymme tukemaan organisaatiota tavoitteellisessa osaamisen kehittämisessä ja vaikuttavien koulutussisältöjen toteuttamisessa. Me rakennamme organisaation strategisista tavoitteista oppimisprosessin, jolla saadaan aikaiseksi liiketoimintalähtöisiä oppimistuloksia.

Liiketoiminnan tavoitteet ja oppija keskiössä

Kaikki lähtee liiketoiminnan tavoitteista – ne antavat suunnan oppimiselle. Faros & Comin Growth Learning on liiketoimintalähtöistä oppimista, jossa tavoitteet ja oppijat ovat keskiössä.

Me pureudumme aina perusteellisesti ja yksilöllisesti organisaation tavoitteisiin ja suunnittelemme tavoiteltua oppimista liiketoimintalähtöisesti. Autamme organisaatiota kirkastamaan tavoitteet ja tunnistamaan taklattavat haasteet sekä löytämään vaikuttavimmat tavat niiden saavuttamiseksi.

Liiketoimintalähtöistä oppimismuotoilua

Me rakennamme yksilölliset valmennus- ja koulutuskokonaisuudet tukemaan organisaation tavoittelemaa oppimista. Liiketoimintalähtöisellä oppimismuotoilulla varmistamme, että oppimisprosessit ja -sisällöt edistävät systemaattisesti liiketoiminnan tavoitteita ja organisaation osaaminen kehittyy liiketoiminnan kannalta oikeaan suuntaan.

Oppimismuotoilu on yhteisöllistä oppimisen kehittämistä ja suunnittelua, jossa organisaation asiantuntijat ovat keskeisessä roolissa. Me ohjaamme asiantuntijoita tunnistamaan organisaation osaamisen kehittämisen tarpeita ja tavoitteita edistävät toimintamallit. Mietimme yhdessä, minkälaisella oppimisprosessilla, pedagogisilla menetelmillä ja koulutussisällöillä saadaan parhaiten aikaan tavoiteltua toimintaa organisaatioissa.

Ota yhteyttä

Me Faros & Comilla pureudumme perusteellisesti ja yksilöllisesti organisaatiosi liiketoiminnan tavoitteisiin. Liiketoimintalähtöisen oppimismuotoilun avulla varmistamme, että kouluttamisella saadaan aikaiseksi tavoitteita tukevia oppimistuloksia ja organisaation osaaminen kehittyy liiketoiminnan kannalta oikeaan suuntaan.

Ota yhteyttä, niin jutellaan, miten voisimme auttaa sinun organisaatiotasi osaamisen kehittämisessä liiketoimintalähtöisen oppimismuotoilun avulla!

    Vinkkaa, linkkaa, twiittaa