Kesälukemista voittavien oppimiskokemusten luomiseen

Parasta kesässä on…

Aurinko, lämpö, jäätelö, ulkoilu, luonto, raikkaus, mökkijärvi, Lappi, retkeily, kalastus, loma… Näin faroscomilaiset vastasivat, kun kysyimme, mikä kesässä on parasta.

Meillä on ollut aivan huikea kevät. Olemme kohdanneet asiakkaitamme tärkeiden asioiden äärellä, päässeet osallistumaan monenlaisiin organisaatioiden muutosprojekteihin ja nähneet, miten asiakkaamme ovat saavuttaneet vaikuttavia oppimistuloksia.

Olemme kiitollisia näistä kokemuksista ja ylpeydellä esittelemmekin muutamia asiakkaidemme tarinoita tässä uutiskirjeessä. Lisäksi tarjoamme kesälukemista ajankohtaisten blogitekstien muodossa inspiraatioksi osaamisen ja oppimisen kehittämisen suunnitteluun.


Työelämässä tarvitaan tukea muutoksiin

Työelämän muutosprosesseissa toistetaan jatkuvasti samoja virheitä.

Tätä haastetta taklatakseen Ammattiliitto Pro kokosi yhteistyökumppaneidensa kanssa muutosviestinnän oppaan, joka muotoutui Faros & Comin käsissä kolmeksi kiinnostavaksi ja käyttäjäystävälliseksi verkkokurssiksi.


Miten oppimisalustasta kehitettiin osaamisalusta

Yhteistyömme Metsähallituksen kanssa alkoi vuonna 2015 Ahjo-oppimisalustan räätälöinnistä.

Ahjon pilotointi oli niin onnistunut, että yhteistyötä alettiin kasvattamaan, ja nykyään Ahjoa käyttävät Metsähallituksen omien työntekijöiden lisäksi myös alan urakoitsijat ja opiskelijat.


Miten oppimisen tunnistaa arjessa?

Vaikka oppimista, oivaltamista ja kehittymistä tapahtuu työpaikoilla jatkuvasti, sitä ei aina tehdä näkyväksi arjessa.

Blogistamme saat vinkkejä siihen, kuinka voit tehdä oppimista näkyväksi työpaikalla.


Ajankohtaista verkkokouluttamisessa juuri nyt

Verkkokouluttaminen elää jatkuvassa muutoksessa – ilmiöitä tulee ja menee, osa muuttaa muotoaan ja jotkut jäävät käytäntöön.

Tutustu oppimisen kehittäjämme Lauran pohdintoihin verkkokouluttamisen ajankohtaisista ilmiöistä.


Juhanan videotervehdys

Kurkkaa videolta toimitusjohtajamme Juhanan kesätervehdys, jossa hän kertaa Faros & Comin kulunutta kevättä ja toivottaa hyvää kesää kaikkien faroscomilaisten puolesta.

Tilaa Faros & Comin uutiskirje

Haluatko jatkossa saada vinkkimme uunituoreina sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa