B2B-ratkaisumyynnin valmennus alkaa lokakuussa 2024, ilmoittaudu mukaan nyt!

B2B-ratkaisumyynnin valmennus auttaa sinua erottumaan kilpailijoistasi ja kehittämään osaamistasi modernissa myynnissä

Valmennuksessa otat haltuun modernin myynnin ja social sellingin olennaisina osina ratkaisumyynnin työkalujasi ja pääset verkostoitumaan sekä jakamaan hyviä käytäntöjä muiden lähialueen B2B-myyjien kanssa. Suoritat myös liiketoiminnan ammattitutkinnon ratkaisumyynnin tutkinnon osan.

Yritysmyyjille suunnattu B2B-ratkaisumyynnin valmennus

Valmennuksessa keskitytään ratkaisumyynnin periaatteisiin ja tekniikoihin, joilla pystyt tarjoamaan asiakkaillesi räätälöityjä ratkaisuja heidän tarpeidensa mukaan. Opit ymmärtämään asiakkaiden liiketoimintahaasteita ja ehdottamaan innovatiivisia ratkaisuja.

Valmennuksen aikana kehität osaamistasi seuraavista teemoista: tavoitteiden asettaminen, neuvottelutaidot, lisämyyntimahdollisuudet ja asiakastarpeiden luominen, tarjoukset asiakkaalle sekä jälkimarkkinoinnin merkitys ja omien asiakkuuksien kehittäminen avainasiakkaiksi.

Syvennät myös ymmärrystäsi liiketoimintaympäristöstä ja markkinoiden trendeistä ja otat haltuun uusia teknologioita myyntityöhösi.

Valmennus sopii sinulle, jos työskentelet esimerkiksi B2B-myynnissä, myynnin asiantuntijana tai myyntipäällikkönä ja haluat kehittyä yritysmyynti- ja asiakastyössä. Tutkinnossa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Valmennus sopii myös yrittäjille.

Koulutuksen järjestäjänä toimii Rastor-instituutti. Valmennus toteutetaan yhteistyössä Faros & Comin kanssa.

📅 Valmennus alkaa lokakuussa 2024

🕒 Kesto n. 4 kk

Ratkaisumyynnin valmennuksen laajuus ja sisältö

Valmennuksen suunniteltu kesto on n. 4 kk. Siihen sisältyy 5 lähikoulutuspäivää Espoon Leppävaarassa arkisin klo 10–16 välillä sekä omaan työhön sovellettavia harjoitustehtäviä ja itsenäistä verkko-opiskelua.

  1. Koulutuspäivä: Kick-off, tutkintoasiat, johdatusaiheeseen
  2. Verkkokurssi: Moderni myyntiprosessi
  3. Koulutuspäivä: Asiakkaan kohtaaminen lähi- ja etämyynnissä, moderni myyntiprosessi
  4. Verkkokurssi: Haastavat asiakastilanteet
  5. Koulutuspäivä: Palveluiden ja ratkaisujen asiakaslähtöinen myynti, lisämyynti, vastaväitteiden taklaaminen
  6. Koulutuspäivä: Digitaalisuus ja teknologiat myynnin apuna
  7. Yhteenveto ja jatkovinkit

Painopisteenä valmennuksessa on opiskeltavien asioiden käytännönläheinen soveltaminen omaan työhön ja osaamisen kehittämiseen.

Valmennuksen suorittaminen

Valmennus muodostuu koulutuspäivistä, verkko-opiskelusta, työssäoppimisesta ja oppimistehtävistä. Tutkintoa suoritetaan opintojen rinnalla oman työn ohessa.

Ratkaisumyynti on osa Opetushallituksen virallista ammatillista tutkintoa (Liiketoiminnan ammattitutkinto). Jokaisessa tutkinnon osassa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle. Tutustu ratkaisumyynnissä vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla.

Tämä tutkinnon osa on mahdollista suorittaa oppisopimuksella. Myös yrittäjänä toimivalle voidaan tehdä oppisopimus. Oppisopimuskoulutus sopii kaiken ikäisille.

B2B-ratkaisumyynnin valmennus alkaa lokakuussa 2024 – ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.8.2024


Lisätietoja valmennuksesta

Annamme mielellämme lisätietoja valmennuksesta:

Juhana Lamberg, toimitusjohtaja
050 555 5989 / juhana.lamberg@faroscom.com

Riikka Huhtala, yhteyspäällikkö
050 363 5659 / riikka.huhtala@faroscom.com

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa