Erikoiskaupan alalle suunnatut johtamisen ja liiketoiminnan tutkintokoulutukset

Erikoiskaupan alalle suunnatut liiketoiminnan ja johtamisen tutkintokoulutukset varmistavat sinun ja organisaatiosi työelämälähtöisen osaamisen kehittymisen. Koulutusten järjestäjänä toimii Rastor-instituutti. Koulutusohjelmat toteutetaan yhteistyössä Faros & Comin kanssa.

Toteuttamistamme erikoiskaupan alan tutkintokoulutuksista löytyy sopiva koulutusohjelma suurimmalle osalle erikoiskaupan henkilöstöstä:

Erikoiskaupan alan liiketoiminnan perustutkinto (merkonomi) 👉 myyjälle, asiakaspalvelijalle tai logistiikan työntekijälle (myös esim. back-office-roolit, markkinoinnin työtehtävät, somistajat/visualistit, huollon tuessa työskentelevät)

Erikoiskaupan alan liiketoiminnan erikoisammattitutkinto 👉 esihenkilötehtävissä toimivalle, esimerkiksi myymäläpäällikölle tai tuoteryhmäpäällikölle

Erikoiskaupan alan lähiesimiestyön ammattitutkinto (LeAT) 👉 tiimivastaaville, esihenkilöille tai esimerkiksi vuoropäälliköille

Erikoiskaupan alan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (JYET)👉 johtajalle, esihenkilölle tai asiantuntijalle, joilla on jo käytännön kokemusta oman vastuualueensa johtamisesta

Erikoiskaupan alalle suunnattu liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

💡 MITÄ? Merkonomikoulutuksessa kehität ammattitaitoasi myynnissä, asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa. Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi on tunnettu ja työelämässä arvostettu Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. Saat sen kautta myös jatko-opiskelukelpoisuuden.

🕘 MILLOIN? Koulutus alkaa 17.10.2024 – ilmoittaudu viimeistään 15.8.2024

🙋 KENELLE? Koulutus soveltuu sinulle, jos työskentelet jossain kaupan alan erikoisliikkeessä (kodinkone-, viihde-elektroniikka-, urheilu-, vaate-, kenkä-, lemmikkituote-, huonekalu-,  sisustus- tms. vähittäiskauppa). Voit myös toimia tukkukaupassa tai verkkokaupassa asiakaspalvelu-, myynti- tai logistiikkatehtävissä. Saat omaan toimenkuvaasi kohdennettua liiketoiminnan koulutusta ja tunnistat omat vahvuutesi ja saat varmuutta ja uusia ideoita omaan työhösi. Suoritat arvostetun liiketoiminnan perustutkinnon (merkonomi).

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Erikoiskaupan alalle suunnattu liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

💡 MITÄ? Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon avulla vahvistat osaamistasi oman vastuualueen johtamisessa ja esihenkilötyössä. Kehität oman vastuualueesi liiketoimintaa ja opit suunnittelemaan työtäsi tavoitteellisesti ja tuloksekkaasti.

🕘 MILLOIN? Koulutus alkaa syksyllä 2024

🙋 KENELLE? Koulutus soveltuu sinulle, jos toimit myymäläpäällikkönä, tuoteryhmäpäällikkönä tai muissa esihenkilötehtävissä jossain kaupan alan erikoisliikkeessä (kodinkone-, viihde-elektroniikka-, urheilu-, vaate-, kenkä-, lemmikkituote-, huonekalu-,  sisustus- tms. vähittäiskauppa). Koulutus valmentaa sinua vastuualueen johtamisessa ja valmentavassa johtamisessa erikoiskaupan organisaatiossa, jotta voit tehokkaasti ohjata tiimejä kohti yhteisiä tavoitteita. Suoritat myös tutkinnon omassa työssäsi ja saat virallisen tutkintotodistuksen osaamisestasi.

Erikoiskaupan alalle suunnattu lähiesimiestyön ammattitutkinto

💡 MITÄ? Lähiesimiestyön ammattitutkinnon avulla pääset syventymään arjen esihenkilötaitoihin ja kehittämään osaamistasi mm. työryhmän ohjaamisessa, perehdyttämisessä, viestintä- ja vuorovaikutustaidoissa ja työlainsäädännön perusteissa.

🕘 MILLOIN? Koulutus alkaa syksyllä 2024

🙋 KENELLE? Koulutus soveltuu sinulle, jos työskentelet esihenkilönä tai perehdyttäjänä jossain kaupan alan erikoisliikkeessä (kodinkone-, viihde-elektroniikka-, urheilu-, vaate-, kenkä-, lemmikkituote-, huonekalu-,  sisustus- tms. vähittäiskauppa). Koulutus soveltuu sinulle loistavasti, mikäli olet uusi esihenkilöroolissasi tai olet parhaillaan kasvamassa esihenkilön rooliin. Saat omaan toimenkuvaasi kohdennettua johtamisosaamisen koulutusta ja tunnistat omat vahvuutesi ja saat varmuutta ja uusia ideoita omaan työhösi.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (ent. JET) valmistaa sinut entistä tavoitteellisemmaksi johtajaksi

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Erikoiskaupan alalle suunnattu johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

💡 MITÄ? Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa kasvat varmaksi johtajaksi. Opit tunnistamaan roolisi, vahvuutesi ja kehittämiskohteesi ja kehität samalla oman organisaatiosi johtamista ja työyhteisösi käytäntöjä strategian tasolla. 

🕘 MILLOIN? Koulutus alkaa syksyllä 2024

🙋 KENELLE? Tämä johtamiskoulutus soveltuu sinulle, jos olet johtaja, esihenkilö tai asiantuntija, joilla on jo käytännön kokemusta oman vastuualueensa johtamisesta. Koulutuksessa huomioidaan kaupan alan erityistarpeet, mm. syklisyys, kampanjat, työntekijöiden vaihtuvuus ja suuri lukumäärä sekä sesongit. 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää erikoiskaupan alalle suunnatuista tutkintokoulutuksista!

Juhana Lamberg
Toimitusjohtaja
Riikka Huhtala
Yhteyspäällikkö
Vinkkaa, linkkaa, twiittaa