fbpx

ERIKOISKAUPAN ALALLE suunnattu liiketoiminnan ERIKOISAMMATTITUTKINTO alkaa keväällä 2024

Kehitä osaamistasi oman vastuualueesi johtamisessa sekä esihenkilötyössä ja suorita erikoiskaupan alalle suunnattu liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Koulutuksessa vahvistat osaamistasi oman vastuualueen johtamisessa ja esihenkilötyössä. Kehität oman vastuualueesi liiketoimintaa ja opit suunnittelemaan työtäsi tavoitteellisesti ja tuloksekkaasti. Suoritat myös tutkinnon omassa työssäsi ja saat virallisen tutkintotodistuksen osaamisestasi.

Erikoiskaupan esihenkilötehtävissä toimiville suunnattu liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Koulutuksen aikana laadit analyysiin perustuvan toimintasuunnitelman, jonka linkität organisaatiosi strategiaan ja tavoitteisiin. Analysoit erikoiskaupan toimintaa ja kilpailijoita sekä hankit ymmärrystä sekä osaamista muuttuvassa kilpailutilanteessa toimimiseen unohtamatta asiakaskeskeisyyttä. 

Kehität viestintätaitojasi ja opit osallistamaan henkilöstön mukaan tavoitteiden seurantaan. Koulutus antaa sinulle myös lisää valmiuksia toimia vastuullisesti ja huolehtia kestävyydestä omalla vastuualueella. 

Tutkinto soveltuu esihenkilötehtävissä toimiville. Voit työskennellä esimerkiksi myymäläpäällikkönä, tuoteryhmän päällikkönä tai muissa esihenkilötehtävissä. Vastuullesi voi kuulua esimerkiksi oman osastosi tai yksikkösi henkilöstöasiat, operatiivinen toiminta, kannattavuus tai liiketoiminnan suunnittelu. Tutkinto soveltuu myös yrittäjille.

Koulutuksen järjestäjänä toimii Rastor-instituutti. Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Faros & Comin kanssa.

”Todella ajankohtaista opetusta, keskusteluja. Paljon herätti ajatuksia ja ideoita omaan esihenkilötyöhön.”

”Ajankohtainen sisältö. Sopivan tiivistetty. Löytyi paljon ”avaimia” omiin johtamisen haasteisiin.”

Koulutuksen laajuus ja sisältö

Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 13 kk. Siihen sisältyy 10 koulutuspäivää sekä omaan työhön sovellettavia harjoitustehtäviä ja itsenäistä verkko-opiskelua 6–8 h viikossa. Koulutuspäivien määrä vaihtelee henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.

Painopisteenä koulutuksessa on opiskeltavien asioiden käytännönläheinen soveltaminen omaan työhön ja osaamisen kehittämiseen.

  • Toiminnan suunnittelu ja toteuttaminen
  • Oman toimintaympäristön analysointi
  • Toimeenpanon työkalut, viestintä ja osallistaminen
  • Budjetointi
  • Kannattavuus, tulokseen vaikuttajat tekijät
  • Vaikuttava esihenkilö- ja johtamisviestintä

Opintoihin kuuluu myös valinnaisia opintojaksoja henkilökohtaistamisen mukaan (esim. ryhmän esihenkilönä toimiminen sekä kehittämisprojektin suunnittelu ja toteuttaminen).

Koulutuksen suorittaminen

Koulutus muodostuu koulutuspäivistä, verkko-opiskelusta, työssäoppimisesta ja oppimistehtävistä. Tutkintoa suoritetaan opintojen rinnalla oman työn ohessa.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.

Jokaisessa tutkinnossa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle. Tutustu liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla.

”Ryhmätöissä käytiin hyviä keskusteluja, sain uusia oivalluksia.”

Erikoiskaupan alalle suunnattu liiketoiminnan erikoisammattitutkinto alkaa keväällä 2024

Tutkinto on mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa