Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (ent. JET) valmistaa sinut entistä tavoitteellisemmaksi johtajaksi

Erikoiskaupan alan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Erikoiskaupan alan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (ent. JET) valmistaa sinut entistä tavoitteellisemmaksi johtajaksi. Tutkinnossa osoitat osaamisesi omissa työtehtävissäsi, joten sinun tulee toimia johto- tai esihenkilötehtävissä. Tämä koulutus on suunniteltu ja suunnattu erityisesti erikoiskaupan alalla esihenkilöinä ja asiantuntijajohtamisen tehtävissä toimiville.

Valmenna tiimisi menestymään

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa kasvat varmaksi johtajaksi. Opit tunnistamaan roolisi, vahvuutesi ja kehittämiskohteesi ja kehität samalla oman organisaatiosi johtamista ja työyhteisösi käytäntöjä. 

Tämä johtamiskoulutus soveltuu sinulle, jos olet johtaja, esihenkilö tai asiantuntija, joilla on jo käytännön kokemusta oman vastuualueensa johtamisesta. Koulutuksessa huomioidaan kaupan alan erityistarpeet, mm. syklisyys, kampanjat, työntekijöiden vaihtuvuus ja suuri lukumäärä sekä sesongit. 

Tutkinnossa pääset rakentamaan yksilöllisen oppimispolun valitsemalla niitä kursseja, jotka tukevat omia osaamis- ja kehittymistarpeitasi johtajana. Saat Rastor-instituutin ohjaajalta henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun. 

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa kasvat varmaksi johtajaksi.

Mikä koulutuksessa oli erityisen inspiroivaa?

⭐ Johtamistyylien tunnistaminen
⭐ Kun sai nähdä ja keskustella koulukavereiden kanssa
⭐ Puhujien oma motivaatio ja se, että käytiin konkreettisesti läpi koulutuksen sisältöä

Valmenna tiimisi menestymään erikoiskaupanalan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon avulla

”Meinaan ottaa nelikentän heti käyttöön ja laittaa työkoneelle taustakuvaksi. Hyviä avauksia ja laittoi kyllä miettimään omaa johtamista.”

– Koulutuksen osallistuja

Koulutuksen laajuus ja sisältö

Tutkinnon suunniteltu kesto on 12–14 kk. Siihen sisältyy koulutuspäiviä sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Koulutuspäiviä on noin 1–2 kuukaudessa. Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.

Tutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta.

Kaikille yhteinen tutkinnon osa

  • Johtajana toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi

  • Strategiatyön johtaminen
  • Projektin johtaminen
  • Työyhteisön kehittämisen johtaminen
  • Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
  • Asiakkuuksien johtaminen
  • Talouden johtaminen
  • Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen

Koulutuksen suorittaminen

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, eli koulutusta on sekä paikan päällä että etänä aikataulun mukaisesti. Koulutuspäivien lisäksi koulutus sisältää itsenäistä verkko-opiskelua.

Jokaisessa ammatillisessa tutkinnossa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle. Tutustu Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla.

Koulutuksen järjestäjänä toimii Rastor-instituutti. Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Faros & Comin kanssa.

Erikoiskaupanalan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on suunniteltu ja suunnattu erityisesti erikoiskaupanalalla esihenkilöinä ja asiantuntijajohtamisen tehtävissä toimiville

”Kivasti osallistettu kaikki mukaan, mielenkiintoisia ja ajatusta herättäviä aiheita, hyvin puhuttu, ei nukuttanut edes näin suoraan lounaan jälkeen yhtään 😊

– Koulutuksen osallistuja

Koulutus alkaa syksyllä 2024!

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena.

Lisätietoja koulutuskokonaisuudesta

Annamme mielellämme lisätietoja koulutuksesta. Lisätietoa koulutuskokonaisuudesta ja tutkinnon suorittamisesta löytyy myös Koulutusinfo -videolta.

Juhana Lamberg, toimitusjohtaja

050 555 5989 / juhana.lamberg@faroscom.com

Vinkkaa, linkkaa, twiittaa